Travanj 26, 2019 5421

VODIČKA MAKE UP INSPIRACIJA: Upoznajte mladu i perspektivnu Anđelu

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)
Mlada vodičanka Anđela Lasan Zorobabel uvela nas je u svoj kreativni svijet ispunjen bojama i dobrom šminkom. Ona ima 18 godina, učenica je Ekonomske škole i svojim talentom uljepšava lica svojih prijateljica. Pronašli smo ju na Instagramu gdje objavljuje svoje radove i budi inspiraciju svima željnima dobrog make upa.- Što se tiče ludih boja svakome bi preporučila da proba, pogotovo u toplijim mjesecima za noćni izlazak ili festivale. Neon boje izgledaju odlično ljeti i baš su ljetni đir! Dok ne probaš nećeš znati, otkrila nam je mlada Anđela koja je svoj talent nadogradila proučavajući internetske make up gurue.

Ljubavlju prema šminki zarazila ju je starija sestra Karmen koja je također mala sakupljačica preparativne kozmetike, a koja joj je i predložila prije dvije godine da krene šminkati prijateljice kako bi prikupila iskustva.

- Prvo sam našminkala susjede za maturalni ples koje su bile jako zadovoljne. Od poznatih osoba najviše bih voljela našminkati Angelinu Jolie ali nije mi toliko bitno koga šminkam, no najljepši osjećaj je kada vidim da je osoba zadovoljna s mojim radom i da je sretna, priča nam Anđela.

Inspiraciju najviše nalazi na Instagramu, ali i u glazbi i prirodi. Okušala se i u bodypaintingu.

57156522_283647562565638_8032712561886403840_n.jpg


- Još nemam dovoljno dobru tehniku i znanje što se toga tiče, ali želja mi je otići na tečaj. Imam još dosta toga za naučiti. Nacrtala sam sovu, 3D look i 3D oblake. Najveći izazov bi mi bio “nacrtati se u neku drugu osobu” jer svi imamo drugačiji oblik lica, ton kože…, skromno nam tvrdi.

Njeni šminkerski uzori su Helena Dželalija kod koje je prisustvovala na tečaju, Jelena Perić, Mitchell Halliday, Desi Perkins i Olga Lobova.

- Želja mi je završiti školu profesionalnog šminkanja, raditi kao vizažist i upisati fakultet. Za kraj ću vam otkriti još jedan mali trik - da bi bilo koja boja došla još više do izražaja treba se direktno nanijeti na mokru bazu te pažljivo blendati.Njene make up radove možete pronaći na Instagramu na profilu ALZ Make up. Također, još nam je i otkrila da šminku najčešće naručujem preko provjerenih stranica kao što su Cult Beauty i Beauty Bay, kao i da koristi svaku priliku kad je u inozemstvu da posjeti kultnu Sephoru.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 26 Travanj 2019 22:14
djelomob1.jpg