Ožujak 12, 2020 5349

Trenira svaki dan po tri puta, a nekad i po sedam sati. Pogledajte tu pripremu

VODIŠKE BESIDE: Mede će nam biti prvi Vodičanin, a i hrvatski vatrogasac IRONMAN!

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Dragi naši čitatelji i gledatelji portala Infovodice pred vama je druga emisija Vodiški besida. Naš gost je čovik koji je glavna jedne sportske vodiške obitelji i vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Vodice. S Tomislavom Ivasom Medom bi se svašta moglo ćakulati, ali današnja tema je njegova priprema za triatlon Ironmen.

Između silnih treninga, čak tri dnevno, a nekad i po 7 h, jedva smo ga uhvatili. Pliva, trči, vozi biciklu… svugdje ga možete vidjeti u pokretu.

Također, Mede će biti prvi hrvatski vatrogasac koji se uopće prijavio na jedno ovako teško i izazovno natjecanje. 

Pripreme, oprema, a i sama prijava te ostali troškovi poprilično su i financijski zahtjevni pa se ovim putem zahvaljuje svim sponzorima i donatorima koji su mu nesebično odlučili pomoći – Turistička zajednica Grada Vodica, Grad Vodice, Dental centar Dubravica, suprugin frizerski salon Chiara, Zagora promet, caffe barovi Macando i Lungo mare te Quest kao donator dresova.

Ispričao nam je i svoje angdote i opasnosti kojima se izložio u prijašnjim natjecanjima, zašto se odlučio na ovakvo što i još mnogo toga. A, mi smo, kako bi vam barem malo dočarali koliko napora to sve iziskuje popratili ga na treninzima. 

Bravo Mede i samo jako!

Emisiju pogledajte u video prilogu.

{youtube}

}

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 12 Ožujak 2020 15:38
djelomob1.jpg