Travanj 16, 2020 4001

Zahvala Viti Vedadu Mulaosmanoviću

Svaka lipa gesta zlata vridi: Tisuću dolara za potrebite u našem kraju i pokoji osmjeh za Uskrs

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Vito Vedad Mulaosmanović iz BiH donacijom od tisuću dolara odlučio je izmamiti osmjeh potrebitima u našem kraju za Uskrsni blagdan. Nije želio da se to ističe, ali važno je i zahvaliti se na ovoj plemenitoj gesti. Dio novca otišao je za pomoć i rehabilitaciju našem mladom sugrađaninu Michaelu Babiću, a dio za potrebite obitelji u Crvenom križu.

-    Volimo vas i čuvajte se. Neka ovaj blagdan bude posljednji što morate ovako proslaviti – kratko je Mulaosmanović poručio svom prijatelju Anti Zuraku kojem je uplatio novac da ga širi dalje.

Vito Vedad Mulaosmanović živi u radi u Americi, a prije tri godine kupio je apartman u Srimi te zavolio Vodice. 

-    I sam pogođen situacijom oko virusa Covid-19 sjetio se Vodičana koji nažalost ne mogu priuštiti osnovne potrepštine za Uskrs i poslao malu donaciju i meni zadatak da to pravedno podijelim. S obzirom da je uplata bila na Veliki petak, a zbog neradnih dana donaciju sam preuzeo u utorak, kazao je Ante Zurak.

Prebačeno u kunama radi se o iznosu od 5 900 kn od kojeg je Zurak 2 000 kuna uplatio Michaelu Babiću za rehabilitaciju i protezu, a 4 000 kuna Crvenom križu koji im je uputio zahvale.

-    Najiskrenije se zahvaljujemo na plemenitoj gesti da u ova za nas sve teška i konfuzna vremena pomognete potrebitim građanima grada Vodica. Zahvaljujemo se i gospodinu Anti Zuraku što je prepoznao rad i trud naše organizacije i vrijednih volontera u brizi za ugrožene skupine građana grada Vodica, kazala je Marijana Biluš, ravnateljica vodičkog Crvenog križa.

U ovom trenutku najugroženije su osobe starije životne dobi koje žive same, a  za koje se brinu volonteri Crvenog križa na način da im na kućne adrese po pozivu dostavljaju hranu, higijenu i lijekove. Ta će donacija biti usmjerena prema tim skupinama kako bi im olakšali ovo za njih teško razdoblje.
 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Travanj 2020 20:05