Travanj 20, 2020 4620

Korona ih je prekinula u povijesnoj trećoj HNL

Vodički sportaši u doba korone: Franko Skočić malo je u polju, malo na bicikli i u kućnim treninzima

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Kako svi najbolji svjetski nogometaši, tako i naši najbolji vodički sportaši koji žele održati formu treniraju od kuće, ili čak često – još korisnije i zdravije – radom u polju. Jedan od njih je i Franko Skočić, kapetan NK Vodice koji prvi put u 20 godina ne može zaigrati sa svojom ekipom. 

-    S njima sam stalno u kontaktu preko Whatsapp grupe di se svakodnevno čujemo. Dani u izolaciji su mi dobri jer sam cilo vrime sa svojima ukućanima s kojima mi je najlipše. Dane provodimo u šetnjama, vozimo bicikle, idemo u šparoge, ali gledamo da smo šta više u prirodi i na zraku. Često odemo u polje di imamo uvik nešto za raditi pa nam brzo prođe dan – priča nam Franko Skočić.

Najviše mu fali nogomet, treninzi i druženje s ekipom jer ipak je tamo provodija svaki dan bar 3 - 4 sata. 

-    Za mene je ovo sve skupa šok jer sam navika na takav ritam života. Ovo nam je došlo baš u krivom razdoblju jer smo imali i dobre rezultate i odličnu atmosferu koju će teško biti nadoknaditi i vratiti nakon ovako duge pauze.

Pokušavaju održavati svoju formu individualnim treninzima kod kuće. On primjerice dosta trči, vozi biciklu i radi vježbe koje im je trener preporučio. Imaju i priliku preko Youtube kanala pratiti treninge koje drže treneri iz Prve Lige za održavanje forme.

-    Uvik se nađe način ako želiš. Stalno sam u kontaktu i s našim trenerima iz kluba radi informacija koje imaju tako i zbog treninga i prijateljstva. Trener Pavić je tu sa nama i kad nemamo treninge jer nam je uvik na raspolaganju za svakakva pitanja. Dosta se čujem i s trenerima Malenicom i Kartelom koji uvik daju dobar savjet kako da odradim trening, naglašava Franko.

Svojoj momčadi poručuje da se drže, nada se da će sve brzo proći pa će se opet družiti i uživati u onom sta najviše volimo - a to je igranje nogometa!

Poslijednja izmjena dana Utorak, 21 Travanj 2020 16:57
djelomob1.jpg