Rujan 22, 2020 4146

Mala plesna video razglednica iz Vodica: Jure pleše i dok šeta

Ocjeni sadržaj
(20 glasova)

Mladog Juru Lakoša Vrkljana sigurno ste zapazili na društvenim mrežama. Ja sam ga slučajno snimio na ovogodišnjem CMC festivalu i odmah je zaokupio moju pažnju. Njegovo kretanje, lakoća s kojom je plesao te fluidni pokreti nisu me ostavili ravnodušnim. 

Odmah sam dogovorio snimanje koje smo odradili jučer na Malom parapetu, kod bunara i na gumnu. U međuvremenu Jure nam je ispričao svoju plesnu štoriju koju je, kako nam je otkrio naslijedio od svog oca Tome.

-    22. mi je godine i trenutno sam zaposlen u caffe baru Virada. Želja mi je da se profesionalno bavim plesom, dosta toga me zanima ponajviše Latino-američki plesovi: Bolero, Cha-cha-cha, Mambo, Salsa….a i klasični kao naprimjer Tango, Blues – kaže nam Jure

Sve je počelo 2017. kada je kao konobar radio na CMC after patry

-    Na tim partijima morali smo zabaviti goste, a i sebe. Ekipa me postavila doslovno na šank i rekla „Jure pleši“, tako je to sve počelo. Uživam plešući, drago mi je kad vidim pozitivne reakcije kod publike, bitno je da su svi dobro raspoloženi. Sve radim iz zabave, a možda jednog dana bude i profesionalno – zaključio je Jure naš kratki razgovor.

Ako do sada niste vidjeli Juru kako pleše, pogledajte u video zapisu

{youtube}

}

Poslijednja izmjena dana Utorak, 22 Rujan 2020 12:42
djelomob1.jpg