Svibanj 03, 2021 2424

Primjer za uzor: Grad Vodice financijski pomogao u liječenju napuštenog i ozlijeđenog psa

Primjer za uzor: Grad Vodice financijski pomogao u liječenju napuštenog i ozlijeđenog psa Foto: FB Šibenske šape
Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Priča kakvih je u zadnje vrijeme na žalost previše dobila je svoj sretan epilog. Početkom prošlog mjeseca jedna mala polomljena i ostavljena „dušica“ pronađena je u Gaćelezima.

Nalaznici su ga spasili, pružili mu prvu pomoć, odveli kod veterinara ali nisu mogli platiti trošak operacije noge koja je iznosila oko 2500 kn.

I u tu priču uključila se udruga Šibenske šape koja je unatoč svim svojim ogromnim dugovima odlučila pomoći. Pošto je operacija hitna, psić nije imao vremena i operacija se morala obaviti.

- Mali Laki je uspješno operiran u Veterinarskoj ambulanti Vodice. Još ga malo boli nogica, na žalost imao je stari lom koji je krivo zarastao, pa se kost morala lomiti i fiksirati opet sa titanovim pločicama. – poručili su nakon operacije Šibenske šape i zamolili sve koji mogu pomoći da im se jave  

Nakon nekog vremena financijska pomoć za sufinanciranje liječenja došla je iz Grada Vodica

- Prvi put da imamo ovakvu situaciju i zato je moramo podijeliti s vama i pohvaliti Grad Vodice koji je pomogao donacijom za troškove liječenja. Samo liječenje psa je bilo nešto skuplje ali nema veze. Nadamo se da će biti sve više ovakvih primjera i da ćemo svi zajedno raditi na zaštiti i dobrobiti životinja. – objavili su u nedjelju Šibenske šape na svom FB profilu

Evo jedan divan primjer kako bi to moglo sve krasno izgledati kada se stvari poklope. Divan pas, divna obitelj,...

Posted by Šibenske šape on Sunday, May 2, 2021

 

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 03 Svibanj 2021 01:57
djelomob1.jpg