Svibanj 12, 2021 2602

Poznati The Rooftop guide uvrstio vodički Aria bar u najbolje rooftop barove u Europi

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Jedan od najboljih barova zajedno sa bazenon nalazi se u Vodicama, lokacija je to koju morate posjetiti ovog ljeta – piše u objavi poznatog vodiča The Rooftop guide.
U nastavku pročitajte dojmove. 

Svjež i moderan rooftop bar u Vodicama, smješten na 9. katu nevjerojatnog hotela Olympia Sky - mjesto gdje ćete vidjeti neke od najboljih pogleda na more. Zaista oduzima dah, doživjet ćete nevjerojatan osjećaj da ste iznad mora, između plavih valova i plavog neba. Ne treba zaboraviti na ponudu izvrsnih koktela i ponudu snack hrane inspiriranu Mediteranom s naglaskom na domaće proizvode.

Tako ćete s visine promatrati more, uživati u vrhunskom koktelu, a ako Vam se otvori apetit – moći ćete kušati Miljevački pršut, Paški sir i masline iz vrta hotela te razne druge snackove, salate, burgere ili sendviče.

Glavni barmen, Marko Jurić je još prije završetka školovanja počeo raditi u hotelima Olympia i Olympia Sky:

„Kokteli i svijet oko njih jako su širok pojam i kompleksna disciplina. Uz tehničke stvari, fascinira me povijest njihova pripravljanja i pričice o tome kako je koji koktel nastao ili dobio ime.“  Uz završenu barmensku školu, posebne edukacije od latte arta pa do umjetnosti posluživanja i pripremanja ginova, Jurić dodaje kako  su hoteli Olympia i Olympia Sky po ukupnoj ponudi u koraku s najnovijim trendovima uz njegovanje izvornog dalmatinskog i domaćeg te smatra kako je to jedan od glavnih aduta.

Glavni barmen nas je počastio s posebno kreiranim koktelom D10S koji inspiriran Diegom Maradonom. Poseban koktel od 5 sastojaka (Hendrick's Gin, Amaretto, Blue Curaçao, svježe cijeđen sok od naranče, bjelanjak) je svakako nešto što morate probati! 

Radno vrijeme: svaki dan od 10:00-18:00

*WET BAR na plaži je također otvorio svoja vrata: svaki dan od 10:00-18:00

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 12 Svibanj 2021 15:04
djelomob1.jpg