Veljača 07, 2023 2196

Poklade preuzele ključeve Grada Vodica

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Dragi naši mišćani, pokladuše i pokladi, veliki i mali jubiteji poklada i pokladnih svečanost i svi koji sa žarkon žejon čekate ovo pokladno vrime ..... evo nas jopet i ove gospodnje 2023. godine. Nismo vas zaboravili i nadamo se da nas nećete ni vi zaboraviti !

Danas je dio Pokladnog senata u pratnji naših virnih Vodiških mažoretkinja i dobošara Vodičke glazbe, usprkos buri i zimi, priuzeja vlast u našin Vodicama.
Dosadašnji gradonačelnik Ante Cukrov preda je kjuč grada v.d. gradonačelnici Tatjani Roca i da odrišene ruke za sve, a on otiša na zasluženi godišnji odmor. Nova v.d. gradonačelnica i Pokladni senat obećali su da će sve novce kvalitetno potrošiti u iće, piće i zabavu, a možda i na koje skijanje, da će sve u selu biti dobro iskopano i zakrpano i da će iza sebe ostaviti praznu kasnu kako bi bilo jopet mista za novi Proračun.
Nakon preuzimanja vlasti, digli smo pokladnu bandiru visoko na jarbol, stavili pokladni sandučić za sve vaše žeje pa neka stoji do Pokladnog utorka.

Kome pravo - kome krivo mi smo sada vlast i naređujemo da svi izađete u šta većen broju na Pokladnu povorku u Pokladni utorak 21. 02. 2023. godine kada ćemo diliti besplatno iće i piće, a biti će i dobre glazbe.!!!!

VAŠ POKLADNI SENAT GRADA VODICA

Foto: Dijana Antić / A.S.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 07 Veljača 2023 18:30
djelomob1.jpg