Lipanj 03, 2023 3134

Životni moto Omera Ređepovića: "Koliko god mogu, pomoći ću drugome"

Ocjeni sadržaj
(10 glasova)

Omer Ređepović, laureat plakete Grada Vodica za društveno djelovanje, bio je gost voditeljici Luciji Cvitan u emisiji "Pomalo" na TV Diadora. Omer je osoba koju posebno cijene svi stanovnici Vodica. Kroz svoje je djelovanje dokazao koliko vrijedi kao čovjek, a za njega apsolutno ništa nije teško.

"Cijeli moj život obilježen je društvenim volonterskim djelovanjem," rekao je Ređepović. "Od ranog djetinjstva sam bio uključen u nogomet. Igrao sam ga, trenirao sve generacije Vodica od početnika do prve ekipe. Moj moto je uvijek bio - koliko god mogu, pomoći ću drugome."

Iako ne voli isticali svoje volonterske zasluge, Ređepović je uvijek dostupan svima kada mu se obrate za pomoć. "Ako sam dostupan, tu sam za svakoga," naglasio je.

Omerov angažman nije ograničen samo na sport. Aktivno je djelovao i pomagao u različitim organizacijama, uključujući Humanitarnu udrugu Daj 5 od srca, Moto klub Okit i Športsko ribolovni klub Mali porat iz Vodica.

Ređepović je uvijek bio i uvijek će biti na raspolaganju kad god je nekome potrebna pomoć. Njegova nesebičnost i želja za pomoći drugima čine ga omiljenom osobom svoje zajednice, a priznanje koje je dobio iznimno je zasluženo.

U Vodicama, Omer nije samo dobitnik plakete - on je simbol dobrote i nesebičnosti.

Pogledajte video

 

djelomob1.jpg