Kolovoz 05, 2023 4564

Nepokolebljivi duh Vodičke fešte: Kiša nije pokvarila atmosferu

Ocjeni sadržaj
(11 glasova)

Iako su nepovoljni vremenski uvjeti i kiša djelovali na smanjen broj posjetitelja, Vodička fešta nije iznevjerila očekivanja. Ponešto ranije nego inače, spektakularni vatromet dodatno je uljepšao večer.

Vodička fešta započela je oko 20 sati mimohodom Vodičke glazbe i Vodiških mažoretkinja, koje su izvele svoj program ispred glavne bine, dodatno zagrijavši atmosferu među posjetiteljima.

Nakon uvoda, zabavni program nastavljen je ritmovima Ante Gelo i benda, Mile Perkova & Johnny Walkers te grupe Fenix. Nakon impresivnog vatrometa, uslijedili su hitovi Nene Belana i posjetitelji su plesali sve do dolaska kiše.

Izvanredna gastronomska ponuda bila je još jedan od razloga za dolazak na feštu. Od pečenog vola, pršuta i variva od orza koje je pripremilo Gospodarstvo Roca do srdela i kunjki pripremljenih od strane ŠRK Mali porat - sve je bilo na razini ovog tradicionalnog događaja.

Bez obzira na vremenske neprilike, Vodička fešta nastavila je svoju tradiciju i pokazala da je radost zajedničkog druženja jača od bilo kakvih vremenskih uvjeta.

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 05 Kolovoz 2023 01:05
djelomob1.jpg