Ožujak 09, 2016 4520

Zasjalo preko 3000 lampica

Pogledajte kako je obitelj Vlahov iz Srime svoj vrt ukrasila za Uskrs

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon Božićne priče, obitelj Vlahov iz Srime iznova je pripremila blagdanski ugođaj sa preko 3000 svjetlećih lampica, bezbroj zečeva, patkica, pisanica i ostalih uskrsnih prepoznatljivosti.

Danas smo proveli jedno ugodno druženje u društvu Vlahovih koji i ovu godinu svoj vrt i kuću ukrašavaju prigodno za najveći blagdan kršćanstva Uskrs.

Pripreme kako nam pričaju Vlahovi nisu dugo trajale jer su uigrani par.

- U vrt smo postavili bezbroj figura zečeva, pilića, patkica koje smo ja i moj suprug Stašo izradili od stiropora za izolaciju kuća, a sve figure smo ukrasli ukrasnim perlicama – priča nam Ivona Vlahov

-Za Uskrs smo postavili oko 3200 lampica, 700 više nego za Božić, a ponajviše zbog toga što se uža i šira rodbina uključila u ukrašavanje te poklonila lampice koje kad pade mrak daju poseban ugođaj.

Svi koji prođu pored njihove kuće ne mogu odoljeti da ne provire u njihov vrt, a najmlađi ne mogu sakriti svoje oduševljene

- Ne prođe dan da djeca iz bliže okoline ne provire i oduševljeno promatraju vrt prepun uskrsnih figurica što nam je jako drago. Zbog toga sve ove pripreme, slaganje figura i svjećica na padaju nam teško jer znamo da ćemo mladima i nešto starijima uljepšali ove dane pred Uskrs – kazala nam je na kraju gospođa Ivona koja osim što prekrasno ukrašava vrt ima još jedan kreativan hobi, a to je izrada figurica od vune i konca kukičanjem.

Pogledajte video prilog gore

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 09 Ožujak 2016 23:00
djelomob1.jpg