Studeni 05, 2016 3942

Slaganjem Milenijskih puzzli obilježena 16. godišnjica snimanja prve Milenijske fotografije: Roko Juričev Barbin i Toni Marinčić najbrži

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Danas je u Gradskoj knjižnici Vodice održano natjecanje u slaganju Milenijskih puzzli. Na taj način obilježena je 16. godišnjica snimanja prve Milenijske fotografije.

 

- Prošle godine smo 15. jubilej Milenijskih fotografija proslavili na jedan lijepi način, kada je preko 2500 djelatnika zagrebačkog holdinga zajedno s gradonačelnikom Bandićem sudjelovalo u snimanju 500. Milenijske fotografije. Ove godine na jedan skromniji način proslavljamo 16. jubilej i drago mi je da smo tu radost podijelili s našim najmlađima. - rekao nam je Šime Strikoman.

Projekt Milenijskih fotografija ide dalje, do sada je snimljeno 534 fotografije, a u planu je da se do kraja godine snimi još 10-ak.

- Nedavno smo snimili Milenijsku fotografiju u Trnovcu kod Varaždina gdje je 1850 djelatnika i djelatnica austrijske tvrtke Boxmark sudjelovalo na snimanju 534. Milenijske fotografije. Fotografija je objavljena u svim zemljama svijeta gdje Volkswagen i Boxmark imaju svoje tvornice, što je dodatna reklama za brend Milenijskih fotografija. - priča nam Šime Strikoman te naglašava kako mu je želja da se svake godine u ovo vrijeme održi Milenijski festival u Vodicama u kojem bi sudjelovali Milenijski gradovi i prijatelji

Iako se kaže da nije važno pobijediti već sudjelovati, mi ćemo spomenuti pobjednike. To su mladi Roko Juričev Barbin i Toni Marinčić koji su najbrže složili Milenijske puzzle, a koga drugog nego Stoljetnog Hajduka. Svi sudionici natjecanja za poklon su dobili Milenijske puzzle.

IMG_7740.JPGRoko Juričev Barbin i Toni Marinčić, pobjednici

Poslijednja izmjena dana Subota, 05 Studeni 2016 14:39
djelomob1.jpg