Lipanj 12, 2017 4864

Otkrili smo tko je neznani junak koji je spavao na tendi

Kako je Joško Juričev Martinčev postao glavna vijest na facebooku i web portalima

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Dolazi nam ljeto, a s njim se plasiraju i laganije teme. Tako je danas "vijest dana" bila fotografija nepoznatog junaka koji spava u 4 sata ujutro na tendi jednog vodičkog lokala. Fotografija je objavljena na facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, pobrala je mnoštvo "lajkova" i komentara, a i postala vijest na web portalima.

Malo smo istražili tko je "nepoznati junak" i saznali da se radi o 33-godišnjem Jošku Juričev Martinčevu, vlasniku ugostiteljskog objekta "Lungo mare". Naravno da nije spavao na tendi svojeg lokala, već je vrijedno rezao vinovu lozu.

- Cijela tenda poviše štekata mog lokala je pokrivena vinovom lozom. Kako je sad loza u cvatu, latice cvijetova vinove loze padaju i smetaju na štekatu. Tako već nekoliko dana rano ujutro prije otvaranja lokala penjem se na tendu obrezujem lozu. U tom trenutku netko me slikao s obližnjeg Exit cluba, poslao na facebook stranicu "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" i ostalo je povijest – rekao nam je Joško koji i sam ne vjeruje da mu je ta fotografija donijela toliko publiciteta.

josko.jpgJoško na tendi svog lokala snimljen iz drugog kuta - Foto: Mate Trcera

Na kraju je Joško dao poruku svim onim koji komentiraju na portalima i facebooku kako mi "Dalmoši" ugostitelji ništa ne radimo preko ljeta nego samo ubiremo novac, da to nije tako jer se mi za to trebamo dobro pomučiti, a dio toga je i penjanje po tendama vlastitog lokala.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017 22:26
djelomob1.jpg