Ponosni na Martina Mihića: Pravovremenom reakcijom ocu spasio život nakon uboda stršljena

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Naš sumještanin i korisnik Inkluzije Šibenik Martino Mihić ovoga je ljeta sa svojim ocem doživio pravu dramu. Oca Nikolu u njihovom polju ubo je stršljen.


Martino i njegov otac Nikola često odlaze do svoja polja u zaleđu Vodica gdje rade i uživaju u prirodi. Ovoga ljeta doživjeli su opasni susret sa stršljenom koji je sretno završio zahvaljujući Martinovoj prisebnosti. – objavljeno je na web stranicama Inkluzije Šibenik

Dok su se bavili svojim poslovima u polju, Nikolu je u jednom trenu nešto ubolo. Kad je vidio da je to bio stršljen, pomislio je da će ga ubod neko vrijeme boljeti, ali da nema opasnosti od neke veće nevolje. Međutim, za par minuta, počelo mu se nešto događati: najprije vrtoglavica, nije mogao govoriti i na koncu je potpuno izgubio svijest i pao. Martino mu je pokušavao pomoći i kad mu je otac malo došao k sebi i pružio mu mobitel, Martino je nazvao hitnu pomoć i rekao što se dogodilo.

Za par minuta, začula se ekipa hitne pomoći koja se pokušavala snaći u poljskim stazama uz podršku policije i GPS-a, međutim, nisu mogli pronaći točan put sve dok ih Martino i otac nisu dozvali.
Nikoli je u tim trenucima već bilo malo bolje jer je prvi šok prošao pa ga liječnici nisu odveli u bolnicu. Umjesto toga, dobio je terapiju i upute da se idućih dana čuva i ne ide u polje.
„A naš Martino, za koga smo već ranije znali koliko je vrijedan i brižan, pokazao je da se na njega i njegovu snalažljivost može računati i u najtežim trenucima, zbog čega smo svi mi u Inkluziji Šibenik ponosni na svoga člana.“ – poručili su iz Inkluzije Šibenik

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 06 Rujan 2018 19:52
djelomob1.jpg