Srpanj 31, 2019 4743

Defile Vodičkih mažoretkinja i Vodičke glazbe kreće u 19:15 h

VODICE SPREMNE ZA FEŠTU DRAGU NAM SVIMA: Pjevat ćemo s Jolom, ali i brojnim drugima

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Četvrti dan u kolovozu rezerviran je za najveseliju noć ljeta u Vodicama. Tradicionalna pučka fešta u našem mistu desetljećima je jedna od neposjećenih u Dalmaciji. Udruži se cilo 'selo', pjesma odjekuje iz svih kafića, restorana, s trgova, rive i parapeta, a iz svakog kantuna navire staro i mlado.

Defile Vodičkih mažoretkinja i Vodičke glazbe kreće od Kulturnog centra u 19:15 h, a ovisno o gužvi odredit će se i njegovi smjerovi do Pošte. Tamo slijedi polaganje vijenaca na spomeniku i himna. Nakon toga defile se nastavlja do Stare škole. Od 20 h kreće plesni program Vodičkih mažoretkinja.

- Dio mažoretkinja bit će u defileu s Vodičkom glazbom, a dio će pripremati plesni podij. Sve ovisi o trajanju defilea, ali izvest ćemo 20-ak točaka s naših 40-ak mažoretkinja. Pozivamo sve da nas prate kao i svake godine, drago nam je biti dio tradicionalnog programa naše fešte, kazala nam je Antonija Skočić, predsjednica Vodičkih mažoretkinja. 

Nakon njih na pozornicu se penju Koktelsi, Jimmy Shakers, Diogen, mladi vodički funk soul jazz band Spectrum i za kraj jedan od najvećih veseljaka na našoj estradi – Popularni Jole.

Stoga, u nedjelju svi putevi vode vodičku rivu gdje ćemo pjevati o bijelog boji i duši od papira brojne druge hitove kao što su ‘Zove, zove, Jole Jole’, ‘Kamatarka’, 'Maksimalno', ‘Jednina i množina’, ‘Bagrem bijeli’…


Uz glazbeni program posjetitelje očekuje i bogata ponuda hrane i pića na vodičkoj rivi, trgovima i ugostiteljskim objektima, dok će tradicionalni ponoćni vatromet uveličati ovu najdužu noć, a Vodice obećavaju dobru zabavu do sitnih jutarnjih sati.
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 31 Srpanj 2019 13:28
djelomob1.jpg