Ožujak 02, 2020 3239

50-ak mladih sudjelovalo na radionici Fanzina u organizaciji Udruge mladih Bokon i Prostora urbane kulture Fažana

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Proteklog vikenda se u Osnovnoj školi Vodice održala radionica fanzina u zajedničkoj organizaciji Udruge mladih Bokon i Prostora urbane kulture Fažana, koju je kroz dva dana posjetilo 50ak ljudi. 

Za razliku od prošle godine, radovi s radionice nisu bili namijenjeni fanzinu ''Žila glupača“, već su polaznici sami izrađivali individualne fanzine od svoje početne ideje do završnog produkta. 

U dva popodneva ukupno se izradilo 46 fanzina u   A6(16 stranica) i A5(8 stranica) formatima. 

„Zahvaljujemo svima koji su prisustvovali na radionici kao i onima koji su nam je pomogli realizirati: Osnovnoj školi Vodice, Olegu, Dumi, Tichu, te fotografima Sanji Lydiji, Petri Vučak, i Bruni Čičin Šain čije slike možete vidjeti u galeriji, a ostatak fotografija nalazi se na Facebook stranici Udruge Mladih Bokon za koje je zaslužna Iva Roca.“ – saznajemo od Udruge mladih Bokon

Od danas, 03.03. do petka 20.03. na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. možete slati svoje radove koji će naći svoje mjesto u njihovom fanzinu ''Žila Glupača No.2'', koji će biti predstavljen na izložbi u travnju zajedno sa fanzinima s radionice. 

„Radove koje šaljete mogu biti fotografije, tekstovi, pjesme, kritike, drame, slike, recepti, stripovi, grafike ili bilo šta drugo čega se dosjetite.“ – zaključuju Bokonovci

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 02 Ožujak 2020 23:08
djelomob1.jpg