Prosinac 08, 2020 2996

Ispred objektiva s vodičkom fotografkinjom-amaterkom

VODIŠKE BESIDE s Katom Španjom: 'Slika je momenat, ono što jednom uhvatiš više ne možeš isto ponoviti'

Ocjeni sadržaj
(9 glasova)

U današnjoj epizodi Vodiških besida ugostili smo Katu Španju, našu fotografkinju amaterku kojoj bura, a posebice jugo ne mogu ništa. Opremljena dobrom kabanicom, gumenim čizmama kamerom lovi valove sve dok mobitelu ne otkaže baterija! Fotografira isključivo s njim, a sve je počelo prije dvije godine kada je Peko Španja otvorio Facebook grupu Vodice u srcu i duši. Otada nije prošlo ni dana da nije objavila neki vodički zalazak, udare juga po našoj rivi ili neku brodicu na pučini…

- Slika je momenat, ono što jednom uhvatiš više ne možeš isto ponoviti. Sićam se prošlogodišnjeg juga, kad je sve plivalo kod Stare škole. Mislila sam da će me vitar ili valovi baciti, ali ja stvarno u tome uživam. Od dvije tisuće slika koliko ih prosječno 'opalim' ostavim ih 5 – 6 koje su stvarno meni po nečemu posebne, kazala je Kata Španja.

Sponzor ove emisije je Hallo pizza koja je tu u Vodicama s nama već 20 godina, svaki dan od 17 do 22. Možete ih nazvati na 022 441 101 jer – kako glasi njihov slogan – samo jedna se jede!

Kakve nam je sve anegdote Kata ispričala pogledajte u emisiji Vodiške beside.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 08 Prosinac 2020 12:36
djelomob1.jpg