Prosinac 12, 2020 3018

Razgovor s Martinom Čičin Šainom: Velika mi je želja u Vodicama organizirati susret umirovljenika iz cijele Europe

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Udruzi umirovljenika Grada Vodica nedavno je odobreno skoro 2 milijuna kuna za provedbu poticanja cjeloživotnog učenja. Riječ je o europskom projektu SENIOR PLUS - Program poticanja aktivnog starenja na području Šibensko-kninske županije na kojem je Udruga umirovljenika Grada Vodica marljivo radila pune dvije godine kako bi svojim članovima osigurala program poticanja cjeloživotnog učenja za starije osobe.

U sklopu projekta "PRIDRUŽI SE - AKTIVNI U MIROVINI" Udruga umirovljenika Grada Vodica već je započela sa dvije radionice, obuke na računalima i plesne radionice, a aktivno se radi i na drugim projektima

Idealna je to prilika za razgovor s Martinom Čičin Šainom, predsjednikom Udruge umirovljenika Grada Vodica koji nas je ugostio u prostorijama udruge za potrebe snimanja. 

Voditeljici emisije Luciji Cvitan ispričao je kada je nastala Udruga, koliko članova broji, koji su ciljevi i aktivnosti, što vodičke umirovljenike očekuje u europskom projektu SENIOR PLUS

Više saznajte u našem video prilogu kojeg je sponzor Hallo pizza Vodice koji za vas radi svaki dan od 17 do 22. Možete ih nazvati na 022 441 101 jer – kako glasi njihov slogan – samo jedna se jede!

 

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 12 Prosinac 2020 20:57
djelomob1.jpg