Prosinac 22, 2020 2369

Ćakula ususret blagdanima i novim epidemiološkim mjerama

VODIŠKE BESIDE s don Franjom Glasnovićem: Možda neće biti blještavila koliko smo navikli, ali radost ionako ne ovisi o izvanjskim stvarima

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Nakon neuobičajenog Uskrsa, očekuje nas i sličan Božić. Nema uobičajenih misnih slavlja, otkazani su tradicionalni događaji, ograničeno je druženje, zagrljaji. Puno onog što čini blagdane. Ipak, složit ćemo se svi - Božić je zapravo u našim u srcima. U današnjoj emisiji razgovarali smo s našim župnikom don Franjom Glasnovićem koji nas je uputio u vjerske aktivnosti i vjerski život u novim okolnostima te u novi raspored misa, objasnio je koliko joj ljudi smije prisustvovati, što će biti s blagoslovom obitelji te se obratio vjernicama s prigodnim riječima u ovim vremenima. 

-    Želim svima da istinski dožive radost ovog Božića jer radost ne ovisi o izvanjskim stvarima. Možda neće biti toliko blještavila koliko smo navikli, ali radost je onaj unutarnji osjećaj koji mi doživljavamo u odnosu s Bogom i s bližnjima. Neka nas u Novoj godini jača i snaži, da nam bude bolja, sretnija i zdravija, poručio je don Glasnović.

Pogledajte više u emisiji Vodiške beside.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 22 Prosinac 2020 17:39