Veljača 16, 2022 5866

Pogledajte rođendansko iznenađenje naše sugrađanke skriveno iza dimne zavjese; i ovaj članak neka joj izmami osmijeh na lice!

Pogledajte rođendansko iznenađenje naše sugrađanke skriveno iza dimne zavjese; i ovaj članak neka joj izmami osmijeh na lice! Pixabay
Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Kombinacija ljubavi obitelji, kumova, najboljih prijatelja i svega mjesec dana pripreme u tajnosti rezultirala je ogromnim rođendanskim iznenađenjem naše mlade, novopečene punoljetne sugrađanke Paole Perice.

- Povodom Paolinog 18-og rođendana znali smo da ćemo joj pripremiti veliku feštu uz obitelj, uz užu rodbinu, kumove, ali i sve prijatelje iz razreda. Svatko od nas si je postavio pitanje što pokloniti jednoj divnoj djevojci, a da nije kupljeno reda-radi... S obzirom da uskoro polaže ispit vožnje, a nas je bilo toliko puno koji smo ju željeli obradovati sinula je ideja da to bude neki autić – priča nam Kata, jedna od glavnih pokretačica ove akcije uz Paolinu najbolju prijateljicu Korinu.

Cijeli razred pripremao je iznenađenje, boravili su s njom svaki dan, ali nitko nije ni – zucnuo! Paolina velika želja je bila tek da dečki iz njenog razreda upale nekoliko bengalki.

- Kao što možete vidjeti na videu, možda je i predosjetila da će se bengalke biti upaljene, ali pojma nije imala što će se dogoditi kada prođe dimna zavjesa. Njen izraz lica, pokreti tijela i suze radosnice govore same za sebe. Napravili smo veliko iznenađenje koje će, ne samo ona, već svi mi pamtiti cijeli život. Tko zna, možda još nekoga inspiriramo!

Rizk Casino Bonus

Personalizirane tablice bile su samo šlag na torti ovoj djevojci, budućoj novinarki, koja će se već ovu jesen uputiti u Zagreb.

- Kabrio je 2002. godište, stariji je od nje te iako ima podosta prijeđenih kilometara, vrhunski je očuvan. Pokupili smo ga u Splitu, i ona je čak išla s nama i upoznala prethodne vlasnike, ali je mislila da s njima pričamo o tko zna čemu drugom. Ni slutila nije! S obzirom da želi studirati novinarstvo i ovaj je članak naše jedno malo iznenađenje u nizu.

Paola naša, puno te volimo! Želimo ti puno puno sretnih rođendana pred tobom, ali i lijepih i sigurnih kilometara u tvome kabrioletiću. S vjetrom u kosi, posjeti sva mjesta na kojima nisi bila. Vozi se, ma vozi nekad i nas, i najvažnije – čuvaj se! - poručili su joj njeni dragi ljudi. 

Vaša reakcija na članak
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 16 Veljača 2022 12:52
djelomob1.jpg