Ožujak 03, 2022 1965

Malena Anđela Brajković u mažoretkinjama je dvije godine i već bilježi fantastične rezultate, njen trud i volja su neizmjerni!

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Mažoretkinje grada Vodica prošli vikend su otputovale su na 37. Državno prvenstvo u Donju Stubicu. Natjecale su se s 18 timova iz cijele Hrvatske, a otplesalo se ukupno 236 koreografija. Najveći ponos među našim mažoretkinjama je 6-godišnja Anđela Brajković koja je osvojila prvo mjesto u solo baton kids i stekla titulu državne prvakinje! 

- Malena Anđela s nama trenira oko dvije godine i već bilježi fantastične rezultate. Naime, ovo nije njena prva medalja, prvu je osvojila na svom prvom natjecanju Zagreb Christmas open u prosincu, gdje je također osvojila zlato. Na tom natjecanju je plesala i trio sa svojom prijateljicom Aurorom i sekom Gabrijelom te su osvojile drugo mjesto! - priča nam Paula Storić, voditeljica Mažoretkinja grada Vodica.

Paula Storić, kao Anđelina trenerica, u njoj vidi ogromni potencijal što se i vidi iz već ostvarenih rezultata u ovako malo vremena.

- Trudim iz nje izvući maksimum, a njen trud i volja su neizmjerni. Odlučila se upisati u mažoretkinje jer njena starija seka Paula trenira već duže vrijeme pa je gledajući nju stvorila veliku želju i ljubav prema ovom sportu. Po kuci vježba po cijele dane, štap i pom pone ne ispušta iz ruku.

Tri su sestre i sve tri treniraju tako da je kući uvijek zabavno!

- Anđela je još malena i nije toliko svjesna koliku je titulu stekla, ali kad naraste znat će koliko to znači i što je zapravo postigla. Medalje kao svakome jako puno znače. Također, obožava treninge i ne može dočekati dan da prođe do treninga.

Naime, treninzi za njenu dob traju sat vremena, ali Anđela ostaje i dva jer želi još vježbati. Svoje uzore nalazi u starijoj sestri, trenerici i ostalim starijim članicama.

- Jedva čekamo ostala natjecanja i njene ostale nastupe jer uz njen veliki trud i volju sigurni smo da će ju dovesti do ogromnih rezultata. S ovoliko malo godina postići ovoliki rezultat je samo pokazatelj koliko se ja kao trener trudim da se iz djeteta izvuče ono najbolje, a to se naravno uvijek može - naglasila je voditeljica Paula.Također, na proteklom natjecanju Aurora Liverić je osvojila srebro u solo pom pon kids, a Matea Juričev je preuzela titulu viceprvakinje u kategoriji acrobatic junior. Cure se pripremaju za Regionalni turnir u Poličniku, na koji putuju već sljedeće nedjelje 6. ožujka 2022. godine. Želimo im puno sreće i dobrih rezultata!


 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 03 Ožujak 2022 16:10
djelomob1.jpg