Ožujak 22, 2023 1668

Za Matell Medical Dental Centar i Gorana Nedoklana jedno je sigurno, oko sebe uvijek šire osmijeh koji su priuštili i vodičkim petankašima

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Osim što Matell Medical Dental Centar pruža potpunu dentalnu uslugu od dijagnostike do planiranja terapije najsuvremenijim tehnologijama kako bi na najbolji mogući način riješili bilo koju vrstu problema, klinika i njen ravnatelj g. Goran Nedoklan, ne prestaju širiti zadovoljstvo u svakoj prilici. Pa kao što njihovi pacijenti sa ljepšim i zdravijim osmijeh odlaze, Lidija Bulat i Grozdana Juričev Šprljan, s velikim osmijehom su došle, ovom prilikom preuzeti dar, komplet sportskih majica u ime Petanque kluba Vodice.

-Inače Petanque klub Vodice iako osnovan 2017.g., u ekipnom nacionalnom natjecanju sudjeluje od 2020.g., danas kao natjecatelj Prve hrvatske petanqua lige, i član velike boćarske obitelji pod okriljem Hrvatskog boćarskog saveza, broji dvadeset aktivnih igrača od trideset članova Kluba. Od hobi zaljubljenika u petanku stasali su u tim koji se prometnuo u dostojnog protivnika ostalim petanque klubovima, a u prošloj godini Klub je osvojio naslov vicepravaka Hrvatske u 2022.g., dodaju predsjednica Kluba Lidija Bulat i dopredsjednica Grozdana Juričev Šprljan, koja je bila spona i realizator ovog lijepog događaja ne krijući svoje veliko zadovoljstvo što su u osobi g. Gorana Nedoklana i Matell Medical Dental Centra prepoznali svog sponzora, čije darovane majice s logom klinike i natpisom svoga Kluba, će svakako s velikim zadovoljstvom nositi pri natjecanju u 1. HPL, uz jedno veliko, veliko hvala Matell Medical Dental Centru i njegovom ravnatelju g. Goranu Nedoklanu, od svih članova Petanka kluba Vodice.

Tekst: Grozdana Juričev Šprljan

 

djelomob1.jpg