Ožujak 17, 2016 6557

Ljubav prema Juri koja traje više od 30 godina

Vinoplod Vinarija Šibenik uručila Bori Šprljanu poklon košaricu za dugogodišnju vjernost

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Za ljude koji piju bijelo vino kažu da su vesele, vedre i opuštene osobe. Takav je upravo i naš Bore, nasmijana, vedra i uvijek spremna za društvo osoba koja je vjerna šibenskom stolnom vinu Juri više od 30 godina.

Sve je počelo davne 1986. godine kada je Bore radio kod brata u lokalu.

- U taj lokal dolazila je "vodiška elita" koja je pila whiskey i ostala žestoka pića koja mi nikako nisu odgovarala. S njima sam nazdravljao s bijelim vinom Jurom, koji mi se s vremenom sve više svidio. Kad sam ga pomiješao s Radenskom, rekao sam to je to, pronašao sam svoju "ljubav" koja traje do današnjih dana - kazao nam je Bore koji je svoju veliku "ljubav" ovjekovječio i tetovažom Jure na svom lijevom ramenu.

IMG_1983_Custom.JPG

- Jure je za mene vrhunsko vino, idealno da se pije s mineralnom vodom - nastavlja Bore. Iako mu je kvaliteta tijekom godina varirala ono je zadnjih nekoliko godina opet onako kvalitetno i dobro kao što je bilo na početku kada sam ga počeo piti. Svi u Vodicama znaju da pijem Juru i dolazim samo u one lokale koji u ponudu imaju to bijelo vino - rekao nam je Bore

Kao zahvalu za dugogodišnju vjernost mlada djelatnica Vinoploda Vinarije Šibenik Anita Bogdanović uručila je Bori poklon košaricu njihovih proizvoda zajedno s prigodnom majicom.

IMG_1985_Custom.JPG

- Kad smo čuli da u Vodicama postoji osoba koja više od 30 godina konzumira proizvod naše Vinarije, bijelo vino Jure, morali smo tu vjernost i prigodno nagraditi. Osim ove poklon košarice, našem vjernom Bori donirat ćemo dva kartona Jure kako bi zajedno sa svojim prijateljima proslavio jubilej vjernosti – kazala nam je Anita Bogdanović

Našem Bori želimo da dugo godina uživa u svom omiljenom piću.

IMG_1986_Custom.JPG

 

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Ožujak 2016 12:05
djelomob1.jpg