Svibanj 21, 2016 7259

"Muške" fritule najbolje

Marko Bareša i Španja Ante pobjednici prve vodičke Froštulijade

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Marko Bareša i Španja Ante članovi ŠRK Mali porat pobjednici su prvog vodičkog festivala fritula i kroštula koji se održao danas uz bogati kulturni program na Obali Vladimira Nazora.

U natjecanju pripreme fritula na prvoj vodičkoj Froštulijadi sudjelovalo je 12 natjecatelja, a vrlo tešku odluku o pobjedniku donio je tročlani žiri u sastavu Šime Strikoman, Gušte Juričev Barbin i Petar Gardian. Druga je bila ekipa Udruge umirovljenika grada Vodica, a treća ekipa Konobe Makina.

 

Pored natjecanja održan je sajam domaćih proizvoda i dvije radionice za djecu, izrada tkanice na maloj tkalačkoj daščici za djecu školske dobi pod vodstvom gđe Liposave Kuštović i likovna radionica pod vodstvom likovne udruge More

Za zabavni dio pobrinula se naša klapa Oršulice i Duo Adriatic, a naše Vodiške Perlice su prezentirali pripremu fritula i kroštula.

Fritule natjecatelja posjetitelji su mogli probati kupnjom bonova od 5 kuna na info štandu LAG-a More 249, a prikupljena sredstva donirana su udruzi Aurora, udruzi osoba oboljelih od cerebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida iz Šibenika.

Više u video prilogu gore

Poslijednja izmjena dana Subota, 21 Svibanj 2016 21:58
djelomob1.jpg