Rujan 21, 2016 4213

Njemačkom bračnom paru Ursel & Dietter Wollering uručena zahvala za 31 godinu vjernosti Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

TZ grada Vodica nastavila je s lijepim običajem dodjele priznanja gostima Vodica koji su vjerni našem mjestu 25, 30 i više godina. Tako su gradonačelnica Vodica Branka Juričev Martinčev i direktorica Turističke zajednice grada Vodica Anita Franin Pećarica, uručile danas prigodan poklon autohtonih proizvoda i zahvalnicu njemačkim turistima, bračnom paru Ursel & Dietter Wollering koji već 31 godinu vjerno posjećuju Vodice i to kod svojih domaćina privatnih iznajmljivača obitelji Mladenke i Josipa Kosić.

Ovaj simpatični bračni par prvi put je u Vodice došao 1985. godine sa svojom djecom. Sada su im djeca odrasla, ali oni svejedno svake godine obavezno dolaze na ljetovanje u Vodice.

IMG_5693.JPG

- Moj prvi dolazak u Vodice, a bilo je to točno prije 31 godina, bio je na preporuku prijateljice Slavice inače Mladenkine nećakinje. Zahvaljujući njezinim preporukama krenuli smo u Vodice. Iako smo prvi put putovali skoro 24 sata, kada smo došli, domaćini su nas tako lijepo i srdačno primili da više u Vodicama, svih ovih godina, nismo ni pomišljali tražiti neke nove domaćine. - rekao nam je Ditter koji još čuva prvi račun iz 1985. izdan od tadašnjeg Turističkog biroa Vodice

IMG_5698.JPG

Iako su prije 30 godina Vodice bile manje, one su lijepe i danas nastavlja Ditter, a jedinu kritiku upućuje na to što se ne može opušteno šetati rivom zbog čestih prolaza auta i motora.

Nakon zajedničkog druženja, Gradonačelnica i direktorica Ureda TZ Vodice zaželjeli su gostima ugodno ljetovanje i još mnogo godina dolazaka u Vodice, a domaćinima obitelji Kosić uputili zahvalu za zaslugu što bračni par iz Njemačke dolazi 31 godina u Vodice

racun.jpgSken računa naplate borvaka iz 1985 izdan od tadašnjeg Turist biroa Vodice