Travanj 26, 2017 9013

Domjenak i zabava povodom ponovnog otvorenja restorana Adria

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Duga povijest i tradicija vodičkog restorana na samoj rivi nastavlja s novim vlasnikom, Davorom Šuškom Skafom, novim kuharom te moderniziranim jelovnikom s probranim ribljim i mesnim specijalitetima. Restoran je ponovo otvoren prije deset dana, a večeras je za brojne uzvanike organiziran domjenak i zabava.

 

Restoran Adria raspolaže sa 130 sjedećih mjesta s prekrasnim pogledom na Luku i otoke, ali i 60 mjesta u preuređenoj klimatiziranoj i prozračnoj sali.

Za gastronomski užitak svakog gosta pobrinut će se kuhar koji u Vodice stiže iz splitskog hotela s pet zvjezdica. Iz mora na pijat servira tris zapečenih jakobovih kapica, tunini odresci, lignje i hobotnica sa žara, škampi, jastog (uz narudžbu) re ribe I. i II. klase.

Od mesnih jela tu su bifteci, ramsteci, piletina na razne načine ili teleća, svinjska i janjeća jela, poput janjećeg french racka.

U ponudi hladnih predjela nalaze se domaći drniški pršut i razni dalmatinski sirevi, mesni carpaccio ili dimljeni tajer s tunom i lososom. Kao topla predjela tu su domaći ravioli s tartufima i skutom u pestu od rikole, razne vrste njoka, makarona, rižota, domaćih tjestenina, juha i školjki.

S obzirom da uz ukusno hranu slijedi dobra kapljica uz vino, na vinskoj se karti nalaze vrhunska buteljirana regionalna, slavonska i istarska vina.

djelomob1.jpg