12 Lip 2018
    1112

Počinje druga godina manifestacije Đardin je IN: Dođite u dobrom raspoloženju i otvorena srca jer glazba i umjetnost čine ljude sretnijima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
0
Poslijednja izmjena dana Utorak, 12 Lipanj 2018 23:20

„Đardin je IN“ manifestacija je koja se već drugu godinu za redom održava u parku, a koja ima za cilj ponuditi nešto novo i drugačije na novoj lokaciji van strogog centra. Ova manifestacija započinje iduću srijedu, 20. lipnja, a traje sve do rujna.

Đardin ove godine nudi još raznolikiji program gdje će se naći ponešto za svačiji ukus.
Tako ćemo na samom otvaranju moći prisustvovati večeri trubadura i pjesnika, a tijekom ljeta biti će tu zvučnih imena glazbene, kazališne i književne umjetnosti kao što su Filip Šovagović, Matija Prskalo, Glumačka družina Histrioni, Uršula Trio, Mia Dimšić, Spectrum, Emil Šprljan - točan raspored događanja može se provjeriti na službenoj stranici TZ Vodice.

“Za mnoge Vodičane je park, odnosno đardin posebno mjesto za koje ih vežu lijepa sjećanja i ugodni trenutci. Želja nam je bila ponovno oživjeti tu lokaciju da našim sumještanima opet prizovemo ta lijepa sjećanja, a da našim gostima pružimo nešto drugačije sa čime se još nisu kod nas susretali, da se odmaknu malo od centra te da upoznaju i druge lokalitete kao i drugačiji vid zabave. Također nam je cilj u Đardinu kombinirati naše lokalne umjetnike i izvođače sa izvođačima koji ne dolaze iz Vodica”, otkriva nam Anita Franin Pećarica, direktorica TZ Vodice.

Saznajemo i to da će se ove godine sami ambijent produkcijski nadograditi kako bi prostor parka bio ugodniji i atraktivniji za sve što će se ovog ljeta tamo događati.

I zaista, večeri šansone, kantautora, trubadura, jazza, funka, pjesništva, svega toga biti će u đardinu, a iz Turističke zajednice nas sve pozivaju;

“Dođite u dobrom raspoloženju i otvorena srca jer glazba i umjetnost čine ljude sretnijima, da se osjećaju ugodno i lijepo i naravno, da stvaraju nova sjećanja u đardinu.”

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica