20 Kol 2018
    591

Fotoradionica "SVIJET U BOJAMA" u Vodicama: Besplatna radionica za sve one koji žele naučiti nešto više o fotografiji

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 20 Kolovoz 2018 11:22

Na fotoradionicu "Svijet u bojama" koja se održava u Vodicama drugu godinu zaredom u organizaciji TZ Vodice i „Foto Hrvatska“ pozvani su svi ljubitelji fotografije, namijenjena je mladima i odraslima, a sudjelovanje na radionici je besplatno.


Sa učenjem i traganjem za novim motivima počinje se 21.08., a radionica završava izložbom najboljih radova 24.08. Voditeljica radionice je dipl. novinarka Sanja Grgić Ćurić, a prijave su obavezne na mobitel 091 574 2343 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Organizatori: Foto Hrvatska i TZ grada Vodica

Fotoradionica "Svijet u bojama" pod stručnim vodstvom diplomirane novinarke - fotoreporterke Sanje Grgić Ćurić 2016. doživjela je pravi procvat.

Nakon višegodišnjih radionica u Zagrebu, osnivanjem Foto Hrvatske 2016.god. i velikom turnejom od oko 40 radionica širom Hrvatske i u susjednoj Bosni i Hercegovini - projektom koji je svojima opsegom i realizacijom jedinstven i dosad neviđen u Hrvatskoj, svrha fotoradionica zasjala je u punom svjetlu.

Usporiti korak, uočiti ljepotu oko nas, istaknuti ljepotu svakog pojedinog kraja Svijeta u kojem se radionica događa, te pod stručnim vodstvom voditeljice fotografski ovjekovječiti trenutak i ljepotu cilj je i svrha ovih radionica. Povezujemo mlade i odrasle, obitelji, članove lokalnih zajednica i kroz foto druženja kreiramo određen broj kvalitetnih fotografija koje se kao kruna radionice izlože na završnoj svečanoj izložbi najboljih radova koja je sastavni dio radionica i koja je mnogim polaznicima često i prva izložba u životu. Pridružite nam se na našem putu otkrivanja ljepote u svakom od nas i svijetu koji nas okružuje!

 

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica