Kolovoz 19, 2019 2948

Najava događanja: Na rivi fešta od uja, u Đardinu večer uz Đanija Stipanićeva i Neru Gojanović

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Udruga maslinara i uljara grada Vodica "Traulik" organizira još jednu nezaboravnu "Feštu od uja" dana 20. kolovoza 2018. godine (utorak) od 19 sati ispred starog porta na Obali Juričev Ive Cota u Vodicama (kod Ruže vjetrova).

Cilj ove manifestacije je poticanje razvoja maslinarstva, proizvodnje ekstra djevičanskog ulja, promocija lokalnih proizvoda te očuvanje kulturne i prirodne baštine vodičkog kraja.

Sudjeluju: maslinari, uljari, vinari, medari, sirari, pršutari i obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz Vodica i okolnih mjesta. Za dobru atmosferu pobrinut će se klapa Barone.

Isti dan u Đardinu zabavljat će vas band Šijun
Šijun je nastao u ljeto 2013. kada su Juraj Birin i Tonći Zekonjić došli na ideju da od istoimenog dua naprave puni rock sastav. Iako je inicijalna ideja bila svirati isključivo stranu i domaću rock glazbu, danas band izvodi glazbu raznih žanrova. Do sada su nastupali na raznim festivalima, moto susretima, klubovima i lokalima. Trenutno Šijun ima četiri stalna člana, ali na javnim nastupima učestalo surađuje i s drugim glazbenicima. Publika u đardinu imat će priliku uživati u njihovim izvedbama stranih i domaćih pop-rock, funk, blues i jazz klasika, te autorskih pjesama.

Vrhunski vokalisti i miljenici publike, Nera i Đani ispunit će Đardin ovog petka (23.08.) vječnim melodijama najpoznatijih domaćih i stranih mjuzikala. Bit će to romantična večer za pamćenje, ne propustite uživati u ovoj glazbenoj suradnji
djelomob1.jpg