Studeni 19, 2019 2391

Najpoznatiji svjetski proizvođač eteričnih ulja, američki Young Living održava predavanje u Vodicama o vodećem trendu u zdravom životu u ovom trenutku

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U jeku svjetskog trenda, tzv Lifestyle medicine u Vodice ovoga petka dolaze predstavnice tvrtke Young Living renomiranog svjetskog proizvođača eteričnih ulja o kojemu se u posljednje vrijeme puno govori.

Tvrtka se, naime, ponosi proizvodima koji iz vašeg doma potpuno izbacuju štetne tvari i kemikalije, a pri tom obavljaju sve funkcije koje su vašoj obitelji i kućanstvu potrebne. I to sve na bazi potpuno čistih i organskih eteričnih ulja porijeklom iz Young Livingovih farmi i destilerija u zemljama ovisno o tome koje podneblje kojoj biljci odgovara.

Tako na primjer tvrtka posjeduje farmu i destileriju smilja u Dugopolju pored Splita. Tamo dakako raste najbolje smilje koje se iz te destilerije šalje u kućanstva diljem svijeta.

Gosti predavanja imati će priliku doznati sve o njihovim jedinstvenim uljima i najprodavanijem proizvodu koji služi kao kućna apoteka (glavobolje, imunitet, sinusi, probava) dok se ujedno koristi i u svakodnevnoj njezi tijela odraslih i djece, čišćenja kuće, prostora gdje borave kućni ljubimci itd... i to posve prirodno, zdravo i mirišljavo.

Sva ulja ćete na predavanju moći degustirati te otkriti njihova djelovanja za koja možda niste znali.

Petak 17:00 u Gradskoj knjižnici Vodice

Zbog ograničenog broja mjesta iz Knjižnice mole prijavu na fb eventu dogadjanja: https://www.facebook.com/events/972443989788151/

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 19 Studeni 2019 19:06
djelomob1.jpg