Srpanj 11, 2020 1508

Povodom „7. Godišnjice djelovanja Plesne udruge Bollywood Vodice“ navratite na njihovu revijalnu smotru i proslavu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

 Plesna udruga Bollywood Vodice sutra, u subotu 11. srpnja, održati će svoju već tradicionalnu revijalnu smotru i proslavu povodom „7. Godišnjice djelovanja Plesne udruge Bollywood Vodice“ u 20.00h na Trgu Hrvatskih mučenika ispred „Konobe Makina“.

Zbog cjelokupne nesvakidašnje situacije uzrokovane pandemijom Covid-19 cure su tijekom zabrane treniranja sudjelovale na državnim i svjetskim online natjecanjima na kojima su ostvarile hvalevrijedne rezultate.

Posebno izdvajaju uspjeh svoje seniorke Iris La Mazze, koja je na državnoj razini u kategoriji solo štap seniori osvojila 2. mjesto, a na svjetskoj razini među 51 natjecateljicom visoko 13. mjesto. Ponosne su i na svoje kadetkinje koje su tijekom online natjecanja pokazale veliko znanje, trud i kreativnost te koreografije za online natjecanja potpuno same osmišljavale.

Posebno za istaknuti je kadetski duo pom-pon Sare Liverić i Leontine Ivić koji je na državnoj razini osvojio 3. mjesto. Hvalevrijedni su i rezultati kadetkinja na svjetskoj razini gdje je među 34 natjecateljice u kategoriji solo pom-pon Marija Kovilić zauzela 8. mjesto, a Sara Liverić 12. mjesto. Sve koreografije koje su sudjelovale na online natjecanjima cure će publici predstaviti sutra na revijalnom smotri.

Ovim putem pozivaju sve svoje mještane i sumještane, drage prijatelje, ljubitelji plesa i zabave, vjerne pratioce da dođu i podrže njihovu revijalnu smotru te uživaju u bogatstvu plesa i glazbe.
 

djelomob1.jpg