04 Pro 2017
    389

"OPASNA DIJAGNOZA" lutkarsko-dramska predstava polaznika radionice Udruge "KOLAJNA" iz Tribunja

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 04 Prosinac 2017 13:15

U utorak 05. 12. 2017 godine sa početkom u 19,00 sati, u prostorijama Udruge "Kolajna", Jurjevgradska bb (iznad Konzuma) u Tribunju održat će se lutkarsko-dramska predstava naziva „Opsana dijagnoza" u izvedbi polaznika radionice Udruge "KOLAJNA" iz Tribunja


Djeca, njih 12, u dobi od 6 do 12 godina, pod vodstvom svojih mentorki Ksenije Mandarić i Silvane Orbanić , Anne i Anne-Marie Mandarić, tjednima su svojim malenim spretnim ručicama izrađivale lutke i potrebne rekvizite za priredbu koju će povodom dana Općine Tribunj i blagdana Sv. Nikole , premijerno izvesti u utorak 05.12.


"Još čekamo samo vas, draga publiko, dođite i podijelite s nama smijeh,radost i veselje nadolazećih blagdana" - poruka je ove vrijedne i razdragane djece, uz napomenu da je ulaz slobodan.

Udruga "Kolajna" osnovana je 2007 godine, sa ciljem okupljanja djece predškolske i školske dobi u kreativne, likovne, dramske, lutkarske i radionice ručnih radinosti, kako bi kroz njih učila i stjecali nova znanja i vještine te njegovala tradiciju tribunjskog kraja.

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica