22 Srp 2018
    762

Veliki iskorak Nogometnog kluba Vodice: Sa četiri kategorije u Dalmatinskoj ligi

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
0

Nepuni mjesec dana od završetka sezone 2017/2018 u kojoj je Nogometni klub Vodice sudjelovao sa čak 11 kategorija u raznim prvenstvima diljem Dalmacije od toga Juniori i Mlađi pioniri u elitnom takmičenju Dalmatinske lige, u petak je stigla potvrda da su i Kadeti i Stariji pioniri primljeni u Dalmatinsku ligu.


Podsjetimo da su upravo Kadeti i Pioniri prošlogodišnji osvajači Županijskog Kupa, tim više, na jesen će naša djeca imati priliku igrati službena prvenstva sa najboljima klubovima poput Hajduka, Zadra, Šibenika, Dugopolja, Solina, Junaka...

U obrazloženju komisije Središta Split navodi se da N.K. Vodice posljednjih godina sustavno ulaže u infrastrukturu kao i u školovanje vlastitih stručnih kadrova, a u posljednje dvije godine igrajući Dalmatinsku ligu sa dvije kategorije u potpunosti opravdao povjerenje u svim segmentima ovog zahtjevnog natjecatenja.

U klubu ističu da je ovo veliki iskorak za sve nas i našu djecu, ali i velika odgovornost i obaveza da kroz ovako zahtjevnu ligu naučimo nasu djecu ljudskim i igračkim kvalitetama poručuju iz NK Vodica.

Pripreme počinju već 1.8., a prvenstva oko 1.9.

S ulaskom četiri kategorije u Dalmatinsku ligu naš klub se u omladinskoj školi stavlja uz bok nositelju kvalitete HNK Šibenik, kojeg Omladinska škola po pisanju jednog portala godišnje košta oko 1.500.000 kuna.

nkvodicek1.jpg

Vaša reakcija na temu


Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica