08 Srp 2020
    1958

Vijesti iz NK Vodice: Pripreme kreću 13.07., održana izvještajna skupština, Boris Pavić ostaje trener kluba

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 09 Srpanj 2020 00:03

Nakon tri mjeseca od prestanka rada kluba uzrokovan pandemijom COVID 19, Nogometni klub Vodice se polako vraća u normalni rad.

Sve kategorije u školi nogometa su aktivno uključile i odradile tri tjedna treninga, a od 5.7 krenula je tradicionalna Ljetna škola nogometa koju će odraditi treneri Stipe Gojević i Franko Skočić.

U međuvremenu su održane sjednice Izvršnog odbora, kao i redovita izvještajna skupština kluba na kojoj su skupštinari jednoglasno prihvatili izvješća o radu kluba za 2019., kao i financijsko izvješće za 2019 koje je pripremila knjigovođa kluba Jadranka Zoričić.

- Klub organizacijski djeluje na jako visokoj razini zahvaljujući kontinuitetu Uprave, koji godinama nesebično odvajaju svoje slobodno vrijeme i sa entuzijazmom vode klub. Prošlogodišnji ulazak i ostanak u društvu najboljih Dalmatinskih klubova 3HNL jug skupštinari su ocijenili najvećim uspjehom u povijesti kluba. Izgradnja Istočne tribine, promjena travnjaka, uređenje klupskih prostorija i novog trenažnog poligona od 500m2  ozbiljni su infrastrukturni zahvati koji osiguravaju neupitnu licencu za ovaj rang natjecanja i uvjete za kvalitetni rad . Tom prilikom skupštinari kluba zahvaljuju Gradu Vodice te ŽNS, na investicijama u sport i mlade, a posebno Predsjedniku kluba Marinu Mikšiću na neumornom radu i lobiranju, kako bi uvjeti kluba što kvalitetniji, a Vodice postale nogometno prepoznatljive ne samo u Dalmaciji nego i u cijeloj Hrvatskoj.  – poručili su iz uprave kluba

Dodajmo da Boris Pavić ostaje trener 1. momčadi, dok pripremne za sezonu započinju 13.7. kad će biti izvršena prozivka .

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close