Tvrtka Super savjeti d.o.o. specijalizirana je za pružanje knjigovodstveno – računovodstvenih i financijskih usluga za poduzetnike, obrtnike, neprofitne organizacije i samostalna zanimanja. Pružamo kompletnu uslugu vođenja poslovnih knjiga, a sve prema zakonima i propisima Republike Hrvatske.

Posljednjih nekoliko godina tvrtka je proširila poslovanje na izradu projektne dokumentacije i poslovnih planova za apliciranje na natječaje županija, fondova EU, HBOR-a, HAMAG BICRO-a i poslovnih banaka.

Zbog situacije uzrokovane virusom COVID-19 tvrtka Super savjeti d.o.o. posljednjih se godinu dana aktivno bavi pripremama projekata za prijavu na Financijski instrument 'COVID-19 zajam za obrtna sredstva' objavljen od strane HAMAG BICRO-a.

U prosincu 2020. godine HAMAG BICRO je otvorio prijave za nove COVID-19 zajmove. Isti je namijenjen subjektima malog gospodarstva koji su pogođeni pandemijom koronavirusa. Cilj zajma je osigurati dodatnu likvidnost mikro, malim i srednjim subjektima malog gospodarstva odobravanjem zajmova za obrtna sredstva. Prihvatljivi prijavitelji su poduzeća koja su aktivno poslovala najmanje 3 mjeseca u 2019. godini, te koja su:

 • zatvorena Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 27. studenoga 2020. godine
 • su u 2020. godini ostvarili pad prihoda od 60% i više u odnosu na 2019. godinu

ili

 • su u 2020. godini ostvarili pad prihoda od 20% i više u odnosu na 2019. godinu, a ista su sa potpomognutih područja prema indeksu razvijenosti.

Maksimalni iznos zajma iznosi 380.000,00 kuna sa kamatnom stopom od 0,25%.

Zahtjev za COVID 19 zajam za obrtna sredstva podnosi se ISKLJUČIVO putem sustava za on-line prijavu.

Za pravovremenu i potpunu prijavu za COVID-19 zajam i izradu poslovnog plana tvrtka Super savjeti d.o.o. Vam stoji na raspolaganju.

Slobodno nam se obratite sa povjerenjem!

Super savjeti d.o.o.

Rusanova 13, 10000 Zagreb

www.supersavjeti.hr

Sponzorirano

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 99 2976 276

 

Srima, prekrasna prizemnica na imanju površine 1080 m/2 s dvadesetak stabala maslina, smokava i ostalog mediteranskog bilja. Imanje se nalazi na udaljenosti od samo 2000 metara od mora, odnosno 4 km od centra turističkih Vodica. Izvrsna prilika za kupnju pristupačne nekretnine za vlastite potrebe ili pak turističku eksploataciju.

Kuća je tlocrtne površine 60 m/2 od čega 50 m/2 otpada na stambeni dio koji se sastoji od kompaktnog dnevnog dijela i manje kupaonice. Ispred kuće se nalazi terasa površine 10 m/2 ispod natkrivenog dijela, a kući pripada i pripadak sa spremištem i manjom ljetnom kuhinjom.

Kuća je potpuno energetski neovisna s obzirom da posjeduje vlastito napajanje električnom energijom te spremište vode kapaciteta čak 8 000 litara. Ukusno uređena, praktički nova i potpuno namještena. Vlasništvo čisto, a dokumentacija uredna.

Više informacija na stranicama Moreta nekretnina https://moreta-nekretnine-vodice.com/kuca/srima-prekrasna-kucica-u-mirnom-okruzenju

 

Hrvatska je prije deset godina osjetila pravu ekspanziju poslovnica za otkup zlata, no u međuvremenu je ta utrka u otvaranju novih lokacija zastala, a velik broj tvrtki koje su se bavile ovim poslom nestao je s tržišta. Zapravo, jedini „pravi“ i profesionalni lanac za otkup i prodaju zlata koji je ostao u Hrvatskoj je onaj Auro Domusa, koji na više od 100 lokacija svakog mjeseca koristi više od 10.000 klijenata.

Piletina u umaku od gljiva, mesna rolada, goveđi gulaš, pašticada… samo su neka od gotovih jela koje Restoran Scala  priprema za Vas svaki dan!

Odmorite se od kuhanja i uvjerite se u kvalitetu naše gastronomske ponude. Ukoliko se ipak odlučite uživati u toplini svoga doma, jelo će vam pripremiti za van.

Obratite nam se s povjerenjem na već poznatoj adresi Ćirila i Metoda 2 u Vodicama ili ih nazovite na 099 543 3021!

 

U Vodicama, na udaljenosti od 700 metara od centra grada, odnosno 1000 metara od obale se prodaju tri dvosobna stana u stambenoj zgradi na građevinskoj parceli površine 425 m/2, a iz svakog stana će se pružati pogled na more i grad. Svaki stan će posjedovati vlastiti vrt površine cca 50 m/2, parkirno mjesto i spremište. Zgrada se gradi po najnovijim standardima gradnje, a koriste se kvalitetni materijali i oprema poput: kvalitetne unutarnje stolarije sa skrivenim brtvelama, roll izvedbe vanjske stolarije, električnih podizača roletna, staklenih ograda, kvalitetnih podnih obloga i sl. Svaki stan će posjedovati parlafon, klima uređaj u svakoj prostoriji, priključke za telefon i internet te podno grijanje u dnevnom boravku i kupaonicama. Zgrada je planirana na izvrsnoj poziciji, mirnom urbanom predjelu izvrsnog pristupa i u blizini svih većih trgovačkih centara, a osim za vlastitu uporabu postoji i veliki potencijal za turističku eksploataciju. Osobito je bitna i činjenica da je izvedena kanalizacija na koju će zgrada biti spojena te nema dodatnih troškova pražnjenja septičke jame. Za zgradu je ishodovana pravomoćna građevinska dozvola, a završetak izgradnje je planiran na ljeto 2021.

U ponudi su:

Dvosoban stan oznake S2 na prvom katu zgrade površine 75,07 m/2 s pripadajućim balkonom i lođom, vrtom površine 60,18 m/2 i dva parkirna mjesta površine 25 m/2. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje. Cijena stana: 150.000 eura

Dvosoban stan oznake S1 u prizemlju zgrade površine 73,50 m/2 s pripadajućom terasom , vrtom površine 81,10 m/2 i dva parkirna mjesta površine 25 m/2. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje te dva spremišta pred ulazom u stan. Cijena stana: 150.000 eura

Dvosoban stan oznake S3 na drugom katu zgrade površine 76,16 m/2 s pripadajućom terasom, vrtom površine 52,19 m/2 i parkirnim mjestom površine 12 m/2. Stan se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone i velikog dnevnog boravka s pripadajućom kuhinjom i prostorom za blagovanje te spremišta. S terase stana se pruža prekrasan pogled na more i grad. - REZERVIRANO

Dinamika plaćanja: 10% kupoprodajne cijene se plaća u obliku rezervacije potpisom predugovora, 80% cijene prije stupanja u posjed, odnosno useljenja, a preostalih 10% potpisom glavnog ugovora nakon ishodovanja uporabne dozvole, odnosno postupka etažiranja. Investitor odobrava komercijalni popust od 5 % na kupoprodajnu cijenu stana ukoliko se kupac odluči na plaćanje minimalno 50% iznosa kupoprodajne cijene odmah prilikom rezervacije, odnosno po potpisu predugovora. Mogućnost kupnje i putem stambenog kredita.

NAPOMENA: Za ovu nekretninu su kupci oslobođeni plaćanja agencijske provizije.

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-dvosoban-stan-u-novogradnji-s-pogledom-na-more

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-dvosoban-stan-na-prvom-katu-zgrade-u-novogradnji

https://moreta-nekretnine-vodice.com/stan/vodice-stan-u-prizemlju-nove-stambene-zgrade

 

Razmazite svoje nepce sa svježe pripremljenim kraljem riba Šampjerom ili pak okusima bakalara na razne načine.

Povedite svoju obitelj, prijatelje ili poslovne partnere i uživajte  u ugodnoj atmosferi te pogledu na vodički arhipelag.

Za ispunjenje svih vaših želja i očekivanja, pobrinuti će se naše stručno osoblje.

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi vam restoran Scala u Vodicama.

Braće Ćirila i Metoda 2, 22 211 Vodice
 +385 22 443 617
 +385 99 543 3021
 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 www.scala-vodice.com

Bilo koja vrsta kuće za stanovanje, bilo da je riječ o drvenoj, kamenoj, kući od opeke ili kući od armiranog betona, mora biti projektirana i usklađena s prostornim planom, sa Zakonom o gradnji te s određenim propisima. 

Drugim riječima, ona mora ispunjavati određene zahtjeve vezane uz mehaničku otpornost, stabilnost, higijenske uvjete, protupožarne uvjete, energetsku učinkovitost, itd. 

Gradnja stambenih građevina dozvoljena je na građevinskim zemljištima, ali i van njih u iznimnim slučajevima.

Unatoč tomu, montažne se kuće najčešće koriste kao nestambene - one često služe kao kućice za alat ili garaže. Na njih se, stoga, primjenjuje Pravilnik o jednostavnim građevinama, a koji dozvoljava njihovu gradnju bez građevinske dozvole

Naglasak je na tome da one svejedno moraju imati glavni projekt. 

U ovom je kontekstu riječ o montažnim kućicama koje služe kao pomoćni objekti do 50m2 te onima koje se nalaze na zajedničkoj čestici osnovne zgrade. 

One montažne kuće koje se, pak, koriste za stanovanje ili prelaze 50m2, trebaju imati građevinsku dozvolu.

Pravilnik o jednostavnim građevinama

Ovaj je Pravilnik na snazi od 2014. godine te dozvoljava gradnju pomoćnih zgrada do 50m2, potpornih zidova iznad 1m i ogradnih zidova iznad 1,6m. 

Iako ne zahtijeva građevinsku dozvolu, jednostavne građevine moraju biti izgrađene u skladu s pravilima prostornog plana.

Jednostavne se građevine, osim na građevine do 50m2, odnose i na bazene, staze, cisterne, manje poljoprivredne građevine te montažne kuće bez građevinske dozvole.

Gradnja se može obaviti na temelju glavnog ili tipskog projekta.

Smisao Pravilnika o jednostavnim građevinama leži upravo u činjenici da su kategorije građevina na koje se odnosi specificirane za određenu djelatnost, imaju jednostavne dimenzije i male su površine.

Kraće rečeno, montažne kućice do 50m2 u funkciji ili na zajedničkoj čestici osnovne zgrade moguće je graditi bez građevinske dozvole.

Montažne kućice bez građevinske dozvole

Montažne kućice koje su pokretljive, ‘’prijenosne’’, odnosno kućice na kotačima, nazivamo mobilne montažne kućice

Upravo iz razloga što takav tip kuće po svojoj definiciji nije građevina (sukladno propisima), već se pokreće i samo privremeno ostavlja na nekom mjestu, on ne zahtijeva građevinsku dozvolu. 

Kuće na kotačima, drugim riječima, nisu niti zgrade, niti kuće, niti građevine - njih se treba promatrati kao vozila ili kao druga pokretna dobra (kamperi, kamp kućice, kamion prikolica i sl.). Time ih se izostavlja kao predmet Zakona o gradnji.

Stoga, mobilna montažna kućica nije regulirana propisima Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, već propisima Ministarstva za promet te nadležnog Ministarstva za turizam.

Iako ne zahtijevaju građevinsku dozvolu, za neke je potreban glavni projekt, odnosno za sve vrijedi postupanje u skladu s prostornim planom (postoje, međutim, kategorije poljoprivrednih objekata za koje nije potrebna niti građevinska dozvola, niti glavni projekt, poput nadstrešnica i plastenika, ali oni ne spadaju u kategoriju montažnih kućica). 

Samo nepostojanje obveze građevinske dozvole, ne znači da se automatski mogu početi graditi.

Konačno, valja naglasiti kako sve one montažne kućice koje su trajno postavljene na određeni položaj, tj. na određeno mjesto, kao takve predstavljaju građevinu te je za njihovo građenje, odnosno za njihovo postavljanje  

Takva montažna kućica sastoji od predgotovljenih dijelova za koje, sukladno Zakonu o gradnji, postoji mogućnost ishođenja rješenja o tipskom projektu za davanje tehničkog rješenja građevine. 

Sponzorirana objava

Foto: https://montazne-kucice.com/novosti/pasivne-kuce/

 

Lijepi i kreativni pokloni za obljetnicu

Infovodice Travanj 01, 2021

Možda vam je ovo prva godišnjica ili ste zajedno od srednje škole, međutim, normalno je da osjećate želju da svoju djevojku obradujete zanimljivim i neobičnim poklonom za godišnjicu. Možete odabrati sve što mislite da će joj se svidjeti, a najvažnije je da je poklon vezan za nešto što vas najviše povezuje i tako pokazuje koliko je volite i koliko vam znači. Od nakita do aparata za kavu, u ovom ćemo tekstu govoriti o nekim izvrsnim poklonima za savršenu obljetnicu, koji će zasigurno nasmijati vašu dragu.

Nakit

U filmovima uvijek vidimo kako zaljubljeni par razmjenjuje nakit za obljetnicu veze. Stoga je nakit postao jedan od glavnih i najčešćih darova koje možete dati svojoj dragoj. Neki će reći da je kupnja nakita kliše, ali istina je da nakit nikada neće izaći iz mode. Istina je da je to jedan od najčešćih darova, a netko će reći da niste uložili dovoljno truda u dar, što nije istina, jer treba odabrati onaj odgovarajući. Od jednostavne narukvice do skupe ogrlice, jednostavno nema lošeg izbora što se tiče nakita. Pokušajte, naravno, obratiti pažnju na vrstu nakita koji vaša dama nosi i pokušajte odgovarati njezinom stilu.

Aparat za kavu

Još jedan kreativan i sigurno neočekivan poklon je aparat za kavu. Ovaj je dar savršen jer kombinira nepredvidljivost, iznenađenje i nešto što ćete zajedno koristiti dugi niz godina. Imate puno izbora kakav aparat za kavu želite kupiti, hoće li to biti aparat za filter kavu ili espresso aparat. Međutim, izbor je jednostavan - ono što vaša ljubav najviše voli popiti kad izađete u kafić trebalo bi vam biti vodilja na putu do savršenog poklona.

Udoban ogrtač ili pidžama

Ako želite nešto u čemu će vaša lijepa polovica odmah uživati, tada je mekani, udobni ogrtač najbolji izbor za vas. Njezina jutra i dani ispunjeni lijenošću postat će mnogo ugodniji. Oduševite svoju djevojku za godišnjicu darom lijepog dizajna i izrađenog od najfinijeg pamuka. Domaće mekane ogrtače možete pronaći u mnogim izvedbama, pa budite oprezni s izborom i zamislite koji bi ona željela imati.

Prekrasna meka pidžama također je zanimljiv poklon i nešto što ona sigurno ne bi očekivala od svog dečka. Ima toliko lijepih dizajna da će vam zapravo biti teži zadatak odabrati prave, ali s odabirom poklona nećete pogriješiti. Posebno su zanimljivi oni u kompletu s maskom za oči za spavanje ili opet s ogrtačem.

Mekani pokrivač

U vezi s prethodnim prijedlogom, tu je i slatka meka deka kao poklon za obljetnicu. Vrlo je važno biti kreativan. Djevojke ne vole obične, svakodnevne poklone, pogotovo kada je riječ o važnom datumu kao što je godišnjica. Dakle, prekrižite kozmetiku, koja je očekivani poklon, pa je izbjegavajte kad slavite godišnjicu, rođendan, Valentinovo... Vratimo se mekanim pokrivačima, a možete ih pronaći u mnogo boja i dizajna i različitih dimenzija. Ako se želite grijati s njom, uzmite veću deku, na primjer 2x2m.

Sponzorirana objava

Jeste li spremni za blagdane?

Posljednja kupovina za Uskrs je obavljena, pokloni su zapakirani i čekaju da ih se smjeste u gnijezda, a kolači su u pripremi. Prije nego što gosti uđu u dom, pospremanje kuće je neizostavno. Nakon nekoliko sati provedenih u kuhinji, ali i jurenja svih obaveza, čišćenje ne pada lako, no, što se mora nije teško.

Dolaze dani u kojim ćete uživati s Vašim najmilijima, tako da ćete zaboraviti na strku i umor koji ste si priuštili kako bi sve bilo savršeno.

Upravo zbog toga, da nakon svega napunite baterije, hotel Olympia Sky se dosjetio terapije s kojom ćete se uspješno resetirati za novi radni tjedan koji će stići.

Nemojte biti skromni, i nagradite se jer ste i zaslužili.

Rezervirajte posebnu ponudu povodom Uskrsnog ponedjeljka u luksuznom hotelu Olympia Sky:

Posebna ponuda po cijeni od 599 kuna za dvoje uključuje:

 • dnevni boravak u luksuznim sobama (prijava na recepciji od 12:00 do 17:00)
 • korištenje unutarnjeg bazena
 • večera ili ručak za dvoje u elegantnom okruženju restorana Sky na 10. katu:
 • popust od 20% na masaže i tretmane ljepote te popust od 15% na Thalgo kozmetiku

*ponuda je dostupna na dan 5.4.2021.

Broj paketa je ograničen

INFO i REZERVACIJE:

tel: 022 452 460  / 022 452 434

mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Blagdanski menu:

APERITIV

Rossini

COUVERT

Crostini  s kremom od artičoka

 

HLADNO PREDJELO

Miljevački pršut, ovčji sir, tatarski od domaće pancete, mladi luk

Dimljeni brancin, pašteta od kozica, carpaccio od sabljarke, maslac s ciklom, focaccia

JUHA

Krem juha od brokule sa škampom

Goveđi consomme s domaćim rezancima

GLAVNO JELO

Sous vide janjeća koljenica, dimljeni pire od krumpira, marinirane rotkvice, glazirana mrkva

Pačja prsa, krema od batata, proso, reducirani merlot, cvjetača sa žara

DESERT

Pozdrav iz kužine

Foto natječaj „Uskrs u Vodicama“

Ožujak 30, 2021
Pročitano 704 puta

U zaleđu Vodica se prodaje poljoprivredno zemljište, u naravi lijepi, uredan i odražavan maslinik sa 24 stabla rodnih maslina.

Zemljište je površine 2500 m/2, a nalazi se na udaljenosti od oko 9 kilometara od mora, odnosno centra Vodica. Pravilnog je oblika s blagom padinom, orijentiran na sjever. Nalazi se u neposrednoj blizini prometnice i stoga ima uredan i održavan pristupni put. Sve dodatne informacije dostupne u agenciji, a kupci su za ovu nekretninu oslobođeni plaćanja agencijske provizije.

Više informacija na

https://moreta-nekretnine-vodice.com/zemljiste/poljoprivredno-zemljiste-u-zaledu-vodica

 

Stranica 1 od 115
Najnovije
 • Information
  Podijeli

  Uskrs u Vodicama

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close