Kolovoz 14, 2018 3922 Ilustracija / Pixabay

Poklon kupon u iznosu od 300 kuna za nabavu školskog pribora može se preuzeti od 20. kolovoza do 05. rujna u Tajništvu Grada

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Gradonačelnica Vodica, Nelka Tomić, dr. med. odlučila je olakšati pripreme za početak nove školske godine svim osnovnoškolcima na području Grada Vodica. Bez obzira na socijalni status, sve učenike koji imaju prebivalište na području Grada Vodica i pohađaju Osnovnu školu, Grad Vodice će darovati s poklon bonom u iznosu od 300 kuna za nabavu školskog pribora kojeg mogu iskoristiti u Papirnici Miko u Vodicama.

Kupon (poklon bon) je iskoristiv do 15. listopada 2018. godine te vrijedi isključivo za školski pribor i potrebno ga je iskoristiti u cijelosti (jednokratno) isključivo u Papirnici Miko.

Kuponi se mogu preuzeti u razdoblju od 20. kolovoza 2018. godine do 05. rujna 2018. godine radnim danom od 7,00 do 15,00 sati u prostoriji vijećnice Grada Vodica na adresi Ive Čače 8, 22211 Vodice.

Pri dodjeli kupona Tajništvo će od roditelja/skrbnika zatražiti
- osobne podatke:
a) ime i prezime roditelja/primatelja kupona
b) adresu prebivališta djeteta/učenika
c) OIB djeteta/učenika
d) kontakt podatak - telefonski broj
- uvid u osobnu iskaznicu roditelja/primatelja kupona
- iznimno uvid u osobnu iskaznicu djeteta ili uvjerenje o prebivalištu djeteta ukoliko dijete nije na popisu kojeg su osnovne škole dostavile Gradu Vodice.

Sredstva za provedbu ove Odluke osiguravaju se iz proračuna Grada Vodica.

djelomob1.jpg