Kolovoz 17, 2018 4279

Obavijest iz Gradskog poduzeća: Zahtjev za korištenje usluge posebnog osnovnoškolskog linijskog prijevoza predajte do kraja mjeseca

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Gradsko poduzeće d.o.o. Vodice uspostavit će se poseban linijski prijevoz na relaciji Srima-Lovetovo -Stablinac- Zatonska ulica-Osnovna škola Vodice (kružna vožnja) za školsku godinu 2018/19.

Cijena usluge posebnog linijskog prijevoza iznosi 250,00 kuna s pdv-om mjesečno za svakog pojedinog učenika korisnika prijevoza.

Roditeljima(skrbnicima) koji koriste uslugu posebnog linijskog prijevoza za dvoje ili više učenika odobrit će se popust u iznosu od 50% utvrđene cijene, izuzev roditelja (skrbnika) koji koriste subvenciju trećih.

„Pozivaju se svi zainteresirani roditelji (skrbnici) da do 31. kolovoza 2018.godine podnesu Gradskom poduzeću d.o.o. Vodice, Obala Juričev Ive Cota 10. Zahtjev za korištenje usluge posebnog linijskog prijevoza. Zahtjevu je potrebno priložiti potvrdu o prebivalištu učenika kao i potvrdu o redovnom pohađanju Osnovne škole Vodice.“ – poručuju iz GP Vodice

Zahtjev je dostupan na stranicama https://www.parking-vodice.com/

Poslijednja izmjena dana Petak, 17 Kolovoz 2018 12:44
djelomob1.jpg