Kolovoz 23, 2018 3835

Priopćenje Gradskog poduzeća Vodice: Grad Vodice će i ove godine sufinancirati poseban linijski prijevoz učenika

Gradsko poduzeće Vodice obavještava roditelje (skrbnike) zainteresirane za poseban linijski prijevoz koji Gradsko poduzeće d.o.o. Vodice komercijalno obavlja na tržištu, kako će Grad Vodice i ove školske godine kao sufinancijer dobre volje sufinancirati poseban linijski prijevoz učenika.

Tim povodom izaslali su priopćenje koje možete pročitati ispod

Odluka o sufinanciranju prijevoza učenika kojom će biti definirani kriteriji istog donijeti će se na slijedećoj sjednici Gradskog vijeća.

Pozivaju se roditelji (skrbnici) koji su podnijeli i koji će podnijeti Zahtjev za poseban linijski prijevoz do 31. Kolovoza 2018. Gradskom poduzeću d.o.o. Vodice da pristupe potpisivanju Ugovora o posebnom linijskom prijevozu dana 10. rujna 2018. godine (ponedjeljak), do datuma kojega će djeci biti omogućen besplatan prijevoz.

U svrhu izdavanja mjesečne pokazne karte (za učenike koji nemaju izrađen pokaz na temelju prethodnih godina) potrebno je dostaviti fotografiju učenika (30X35 mm).

Napominjemo kako je na temelju članka 69. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN152/149) Županija Šibensko-kninska u svojstvu osnivača Osnovne škole Vodice osigurala je svoj djeci prijevoz na udaljenostima reguliranim istim.

Zakonsku obvezu obavlja Autotransport d.d. za prijevoz putnika i roba u zemlji i inozemstvu, Draga 14. Šibenik, shodno čemu se izdvajaju sredstva iz relevantnog ministarstva za navedenu svrhu.

Zahvaljujemo Gradu Vodice na sufinanciranju dobre volje posebnog linijskog prijevoza na relaciji Vodice-Čista Velika-Čista Mala-Gaćeleze.

Gradsko poduzeće d.o.o. Vodice

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 23 Kolovoz 2018 17:23