Listopad 09, 2018 2850

Crveni križ Vodice poziva sve ljude dobre volje da se priključe sabirnoj akciji "Solidarnost na djelu"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Gradsko društvo Crvenog križa Vodice poziva sve ljude dobre volje da se u četvrtak 11. listopada i u subotu 13. listopada 2018. godine priključe 46. sabirnoj akciji "Solidarnost na djelu" Hrvatskog Crvenog križa i tako pomognete ljudima u potrebi.


Riječ je o tradicionalnoj akciji u sklopu koje se prikupljaju financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane. Akcija će se provoditi u četvrtak 11.10 i u subotu 13.10. na trgu ispred pošte s početkom u 9:00 sati.

Građani će moći donirati: hranu, higijenu te novčana sredstava u zamjenu za bonove Crvenog križa iskazane u apoenima od 1,00 kunu i 5,00 kuna. Prikupljena materijalna i financijska sredstva će se utrošiti u podmirivanje potreba korisnika Crvenog križa Vodice tokom cijele godine.

Hrvatski Crveni križ prikuplja i dijeli humanitarnu pomoć tijekom cijele godine, a akcija „Solidarnost na djelu“ samo je jedna od akcija kojom se želji podsjetiti sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

solidarnost 21.jpg

 

djelomob1.jpg