Studeni 21, 2018 4102 OTP banka

Zbog pripajanja Splitske banke OTP banci poslovnica OTP banke u Vodicama bit će zatvorena za rad s klijentima od 01. do 04. prosinca

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

OTP banka Hrvatska je početkom svibnja 2017. preuzela vlasništvo nad Splitskom bankom. Time je započelo stvaranje snažne nove banke koja će klijentima osigurati cjelovitu ponudu naprednih financijskih proizvoda i usluga nakon pune integracije koja će se provesti 1. prosinca 2018.


Tada će nastati, univerzalna banka, četvrta po snazi u Hrvatskoj s tržišnim udjelom od 11 posto, te će poslovati s više od pola milijuna klijenata.
Zbog procesa pripajanja Splitske banke OTP banci, poslovnice OTP banke kako u Hrvatskoj tako i u Vodicama bit će zatvorene za rad s klijentima u subotu, 1. prosinca i ponedjeljak 03. prosinca. U utorak, 4. prosinca, poslovnice će raditi u uobičajenom radnom vremenu.
Također, u istom razdoblju nećete biti u mogućnosti obavljati transakcije putem telefonskog, internet i mobilnog bankarstva.
U navedenom periodu možete podizati gotovinu Vašim debitnim karticama (VISA Electron, VISA Business Electron, Maestro, Mastercard debitna kartica) na bankomatima Splitske i OTP banke, kao i bankomatima svih ostalih banaka na području Republike Hrvatske, bez ikakve naknade.

djelomob1.jpg