Lipanj 06, 2019 4884

Vodice su oduvik bile uz Hajduka, neka tako i ostane: U nedjelju akcija učlanjivanja u Hajduka !

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
U ovu nedjelju 9.6.2019 u terminu od 10:00 do 18:00 sati u caffe baru Virada, održat će se akcija učlanjivanja u HNK Hajduk Split u organizaciji DPH Šibenik i Torcide Vodice.


Godišnja članarina za 2019 godinu iznosi 100,00 kn za osobe iznad 18 godina starosti odnosno 50,00 kn za osobe mlađe od 18 godina.

Zahvaljujući mobilnoj ekipi odjela za članstvo, iskaznice će se moći preuzeti odmah

Učlanjivanjem u HNK Hajduk Split ostvarujete razne pogodnosti :
- Najmanje 10% popusta prilikom kupnje pretplate
- rezerviranje karata za utakmice
- 10% popusta prilikom kupovine službenih proizvoda HNK Hajduk
- 10% popusta prilikom kupovine kod ambasadora hajduka

Ujedno i najbitnija stvar kod članstva je stvar stava i opredjeljenja, a posjedovanje same članske iskaznice je čast i identifikacija svakog Hajdukovca.

„Moramo napomenuti da je ovo učlanjivanje u HNK Hajduk Split, sav iznos članarine automatski se uplaćuje na račun Hajduka, a onaj tko govori drukčije ili ne zna, ili ne razumi ili nas „sabotira“.

Osim učlanjivanja u HNK Hajduk Split, članovi i simpatizeri Hajduka, moći će se priključiti i akciji „Za sva vrimena“ , akciji u kojoj svi mogu donirati za otkup dionica i na taj način dati svoj doprinos da hajduka bude i ostane klub navijača a ujedno mogu upisati svoje ime u tematski park.“ – poručili su nam iz Torcide Vodice

Torcida Vodice želi svojim primjerom potaknuti i druge da se uključe u akciju : „Za sva vrimena„ na način da će toga istog dana uplatiti dvije donacije od po 7 500,00 kn da se upišu dva imena u tematski park u Splitu:

Prvo ime: Ante Birin-Pepo, naš sugrađanin koji nas je prerano napustio, a bio je veliki navijač hajduka
Drugo ime : KNH Torcida Vodice – stavljeno je ime udruge kluba navijača hajduka ( jer mora biti udruga ili fizčka osoba ) ali ideja je da to ime predstavlja sve navijače Hajduka iz Vodica, od onih koji su bili pa do onih koji će tek biti, od prvih dana i za sva vrimena .

Ako netko ne može doći na akciju učlanjivanja možete to učiniti prije ili poslije akcije , čitavu godinu , pozivom na broj 098/727597

plakathajduk.jpg
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 06 Lipanj 2019 14:07
djelomob1.jpg