Srpanj 05, 2019 3016

Obavijest roditeljima školaraca o informativnom sastanku „Organizirane brige o školarcima prije ili nakon redovne nastave“

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
U ponedjeljak, 8.7.2019., u 19 sati, u Gradskoj vijećnici održat će se informativni sastanak za sve zainteresirane roditelje za program organizirane brige o školarcima prije ili nakon redovne nastave u organizaciji Centra za djecu, mlade i odrasle.


Radno vrijeme Organizirane brige o školarcima prije ili nakon redovne nastave realizirat će se kroz različita područja aktivnosti: odgojno - obrazovno, društveno - korisno, kulturno - umjetničko, te sportsko - rekreativno područje. Školarci će samostalno rješavati domaću zadaću uz stručno vodstvo, boraviti u poticajnom, ugodnom i sigurnom okruženju u neposrednoj blizini škole, sudjelovati u raznim radionicama, razvijati socijalizaciju i svijest o sebi i okolini. Tehnologiju namjeravaju koristiti isključivo s odgojno - obrazovnim ciljem.

Na sastanku će razgovarati o cijeni boravka, vremenskim terminima, o potrebi organiziranja toplog obroka i naravno odgovorit će na sva pitanja.

Ukoliko imate potrebu, možete se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
djelomob1.jpg