Srpanj 15, 2019 2746 Ilustracija / Pixabay

Tražite posao? Provjerite koji su aktualni poslovi na tržištu rada

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

 

Silver for you d.o.o. traži pozitivnu i vedru osobu s radnim iskustvom u prodaji te s razvijenim prodajnim vještinama, koja će se priključiti na poziciji: prodavač (m/ž). Vaše glavne odgovornosti na ovoj poziciji uključuju unapjeđivanje odnosa sa stalnim kupcima, prodaju nakita od srebra, rad na PC kasi, naplate računa karticama i gotovinom i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Provjerite više detalja i sve benefite koji vas očekuju, odlučite li se za ovo radno mjesto. 

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Country manager (m/ž) u svim hrvatskim regijama. Poslodavac nudi posao u dinamičnom i uspješnom kolektivu, financijsku motivaciju, osobno vozilo, mobitel i laptop te brojne mogućnosti za profesionalni rast. Ukoliko ste zainteresirani – prijavite se.

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, traži dva prodavača (m/ž) na Odjelu boja i lakova te četiri viljuškarista (m/ž) za Odjel građevinskog materijala u Šibeniku. Provjerite otvorene natječaje na linku i na vrijeme se prijavite.

Nautical Equipment - Roveredo d.o.o. zapošljava dva prodavača (m/ž) nautičke i brodske opreme u Šibeniku. Poslovi koje ćete obavljati od vas traže poznavanje rada na računalu, rad na blagajni, osnovno poznavanje jednog stranog jezika (njemački ili engleski). Svoj životopis možete dostaviti putem maila ili telefonskim putem. Provjerite više detanja na linku.

GROMATIC KR d.o.o. hrvatska je tvrtka usmjerena na pružanje geodetsko-katastarskih i projektantskih usluga na području cijele Republike Hrvatske. Trenutno u svoj tim pridružuje arhitektonskog ili građevinskog tehničara (m/ž) u Šibeniku. Potrebna vam je vozačaka dozvola B kategorije, jednogodišnje iskustvo i znanje rada u Cad programima. Prijavite se.

Makpharm d.o.o., mlada i brzorastuća farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja se bavi registracijom, distribucijom i promocijom lijekova i medicinskih proizvoda, traži za svoj prodajni tim nove članove tima na radnom mjestu: stručni suradnik (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska. Dodatni poticaj za vašu prijavu su stimulativna primanja, službeno vozilo, mobitel i računalo.

Hotel Borovnik nalazi se u samom srcu Dalmacije i tako sa svojom lokacijom čini savršeno središte za mnoge turiste, koje osim kupanja i ljetnih igara zanimaju UNESCO-vi gradovi i nacionalni parkovi. Kako bi nastavili pružati vrhunsku uslugu, zapošljavaju noćnog recepcionera (m/ž) u Tisnom. Očekuje vas prijava i odjava gostiju kao i informiranje gostiju. Da biste u svom poslu stalno bili 'na visini zadatka' trebate znanje jednog stranog jezika te iskustvo od 6 mjeseci. Vjerujemo da ste dovoljno motivirani za prijavu.

Hotel Olympia Vodice, luksuzni hotel u srcu Jadrana, smješten između Splita i Zadra, zapošljava fizioterapeuta (m/ž). Svakako je poželjno prethodno iskustvo na navedenim poslovima, kao i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.  

Dom zdravlja Knin raspisao je natječaj za 2 izvršitelja na poziciji: doktor medicine u ordinaciji opće/obiteljske medicine (m/ž). Uvjeti za ovo radno mjesto uključuju završen medicinski fakultet, položen stručni ispit, odobrenje za samostalni rad, hrvatsko državljanstvo, kao i poznavanje rada na osobnom računalu. Više detalja provjerite na linku i na vrijeme aplicirajte.

Workforce, regionalna je HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i s 12 000 djelatnika. Za potrebe klijenta traži kandidate za poziciju: pomoćni radnik na građevinskim i geotehničkim radovima (m/ž). Mjesto rada je teren na području cijele Hrvatske (sa sjedištem u Zagrebu). Poslodavac vam nudi ugovor na određeno (s mogućnošću stalnog zaposlenja), dodatke za terenski rad, osiguran smještaj na terenu i osiguran prijevoz. Ako ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

djelomob1.jpg