Srpanj 22, 2019 3200 Ilustracija / Pixabay

Tražite posao? Provjerite koji su aktualni poslovi na tržištu rada

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

 

posao.hr za klijenta, tvrtku koja zastupa domaće i strane kompanije u Republici Hrvatskoj, zapošljava voditelja ključnih kupaca / Key Account Managera (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ključni poslovi i zadaci uključuju razvoj poslovanja s ključnim kupcima u skladu s prodajnom strategijom tvrtke, brigu o distribuciji i izloženosti proizvoda, ostvarivanje zacrtanih ciljeva poslovanja s ključnim kupcima, optimizaciju poslovanja i poslovnih procesa. Odabranom kandidatu nudi se mogućnost timskog rada u stimulativnoj radnoj sredini, u kojoj će moći iskazati i realizirati svoje potencijale. Ako ste zainteresirani – prijavite se.

Silver for you d.o.o. traži pozitivnu i vedru osobu s radnim iskustvom u prodaji te s razvijenim prodajnim vještinama, koja će se priključiti na poziciji: prodavač (m/ž). Vaše glavne odgovornosti na ovoj poziciji uključuju unapjeđivanje odnosa sa stalnim kupcima, prodaju nakita od srebra, rad na PC kasi, naplate računa karticama i gotovinom i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Provjerite više detalja i sve benefite koji vas očekuju, odlučite li se za ovo radno mjesto. 

PALIĆ METAL j.d.o.o. zapošljava djelatnika/djelatnicu na poslovima oglašavanja, u mjestu Kistanje. Posao koji ćete objavljati svodi se na fotografiranje proizvoda i objavljivanje na društvenim mrežema Instagram i Facebook. Prijašnje iskustvo nije važno, a potrebna vam je tek završena srednja škola. Ako vas zanima ovo radno mjesto, aplicirajte klikom na link.

Dogus Marina Hoteli d.o.o. trenutno proširuje svoj tim i zapošljava dva barmena/barmenice u Šibeniku. Odabrani kandidati/kandidatkinje pripremat će barske mješavine i koktele te brzo i kvalitetno posluživati goste. Poželjno je trogodišnje radno iskustvo te znanje stranog jezika. Sretno s prijavama.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava referenta u odjelu naplate (m/ž) u Zadru. Vaše će odgovornosti uključivati svakodnevno povlačenje izvoda za sve hotele, slanje izvoda računovodstvu, pripremu izvještaja o otvorenim dugovanjima menadžmentu, učestalu komunikaciju s recepcijama oko uplata kupaca, slanje izlaznih računa agencijama. Nudi vam se mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja u rastućoj hotelskoj grupaciji – prijavite se.

Strabag d.o.o. za potrebe svojih pogona u Splitu i Zadru traži dvije voditeljice/voditelja prodaje i betonara. Zadaci koji očekuju odabrane osobe uključuju prodaju i naplatu transportnog betona i srodnih usluga, kao i praćenje tržišta betona, izradu ponuda, svakodnevne kontakte s postojećim i potencijalnim kupcima. Ukoliko ste zainteresirani, svoju natječajnu dokumentaciju možete poslati putem linka.Tvrtka Pin&Pin fokusirana je na luksuzni stambeni sektor te u svoj tim želi uključiti iskusne, motivirane i odgovorne osobe na pozicijama: Manager marketinga i prodaje (m/ž) i arhitekt (m/ž). Svoj zanimljiv životopis za ova radna mjesta u Splitu možete poslati putem linka, najkasnije do 18.08.

LPP Croatia d.o.o., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih,  zapošljava prodavača (m/ž) u Zadru. Ako ste zaljubljenica/zaljubljenik u modu i pratite modne trendove, a davanje modnih savjeta nije vam strana pojava, prijavite se.  

AMADEUS d.o.o. zapošljava referenta prodaje u web trgovini i turističkoj agenciji (m/ž) u Šibeniku. Prijašnje radno iskustvo nije presudno da biste bili odličan kandidat/kandidatkinja za ovo radno mjesto, stoga provjerite mail na koje se možete javiti i pošaljite životopis još danas.

BIOENERGO d.o.o. traži četiri radnika/radnice u objektu brze prehrane u Vodicama. Poslodavac vam nudi zajednički smještaj i topli obrok, a očekuje vas priprema brzih jela, poput roštilja, kebaba, salata. Radno iskustvo svakako je poželjno, no nije uvjet. Rad se obavlja od sredine 6. Mjeseca, pa sve do sredine 9. mjeseca. Ako tražite sezonski posao, ovo je odlična prilika – prijavite se.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

djelomob1.jpg