Kolovoz 19, 2019 3791 ILustracija / Pixabay

Tko kaže da nema posla? Provjerite koji se poslovi nude na području Vodica i okolice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Cammeo Franšiza d.o.o., vodeći je regionalni taksi prijevoznik koji posluje u 3 zemlje i 35 gradova te zapošljava više od 1200 ljudi i posluje s više od 700 vozila. U svoj tim pridružuje voditelja poslovnice u Šibeniku, koji će kontrolirati uplate dnevnog prometa, analizirati efikasnost vozača te organizirati njihov raspored. Ako imate VSS/VSS tehničkog usmjerenja (prednost cestovni smjer), minimalno dvije godine iskustva u sličnim poslovima, vozačku dozvolu B kategorije te se odlično snalazite s MS Office paketom i vladate engleskim jezikom, javite se

McDonald's u Šibeniku zapošljava radnika u restoranu (m/ž). Odabranu osobu očekuje plaća iznad prosjeka (do 10. u mjesecu), fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta, božićnice, regres i još 'more' drugih pogodnosti. Ako tragate za stabilnim radnim okruženjem gdje možete puno naučiti, svakako provjerite ovaj oglas za posao.

Građa d.d., jedna je od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, koja trenutno ima dvije raspisane pozicije u Šibeniku. Traže se viljuškarist (m/ž) i prodavač (m/ž). Ako ste predani, fleksibilni i spremni na timski rad – nemate što čekati, prijavite se.

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od doma. Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevoditi s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju fleksibilan raspored i rad od kuće. Trebate tek znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, ne oklijevajte – prijavite se.

Poliklinika Dubravica d.o.o. traži referenta u prodaji za njemačko tržište (m/ž). Opis poslova uključuje administrativni rad na računalu, telefonsko komuniciranje, organiziranje termina, stalni timski rad s liječnicima i dentalnim asistentima te prijam pacijenata i pružanje općih informacija. Potrebno je izvrsno poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, isustvo na poslovima na recepciji ili u hotelijersko-turističkoj djelatnosti (no nije uvjet za prijavu).  Iskušajte sreću – prijavite se. Mjesto rada su Vodice.

Hotel Olympia Vodice traži dva recepcionera (m/ž). Odabrane kandidate očekuje primanje klijenata, bilježenje upita i davanje obavijesti te telefonski razgovori u vezi sa zahtjevima. Ako imate šestomjesečno iskustvo, ne oklijevajte s prijavom.  Aluflexpack Novi d.o.o. ima raspisan natječaj za strojara 3 (m/ž) u pogonu u Zadru. Potrebno je troje radnika, od kojih se očekuju organizacijske i analitičke vještine, kao i komunikativnost, pozitivan i kreativan duh. Provjerite uvjete i svoje buduće nadležnosti na linku.

Bluesun Hotels & Resorts jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela. Trenutno zapošljava na 10 zanimljivih pozicija u Bolu, Supetru, Starigradu Paklenici, Omišu i Tučepima. Traže se: recepcioner (m/ž), wellness terapeut (m/ž), kuhar (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Zanima vas kako možete provjeriti sve pozicije i prijaviti se? Lako, kliknite na link.

Kamp Šimuni d.o.o. na otoku Pagu zapošljava informatičara (m/ž) s jednogodišnjim iskustvom. Očekuje vas svakodnevna podrška korisnicima u radu na računalima, održavanje računala, kao i projektiranje i izvedba podatkovne mreže unutar kampa, u suradnji s tehničkom službom. Smještaj i hrana su vam osigurani, pa nemate što čekati – prijavite se do kraja kolovoza.

Inex Mont traži dva djelatnika na poziciji: monter PVC stolarije (m/ž) te dva djelatnika na poziciji: pomoćni monter PVC stolarije (m/ž), za terenski rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac vam osigurava smještaj, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Provjerite više detalja na linku.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2019 15:12
djelomob1.jpg