Rujan 09, 2019 3454 Ilustracija / Pexels

Tražite posao? Provjerite koji su aktualni poslovi u Šibensko-kninskoj županiji

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Salona Palace, hotel s 4 zvjezdice, trenutno u svoj tim pridružuje wellness terapeuta / kozmetičara (m/ž). Osoba koja dobije ovaj posao obavljat će masaže, tretmane lica i tijela, depilacije, manikure i pedikure. Potrebne su vam razvijene komunikacijske i prodajne vještine, dvogodišnje radno iskustvo, SSS kozmetičarskog usmjerenja. Zainteresirani kandidati mogu aplicirati klikom na brzu prijavu. Mjesto rada je Solin.

DIV Grupa d.o.o. zapošljava stručnjaka zaštite na radu (m/ž), koji će sudjelovati u izradi poslovne strategije, te operativnih planova i programa poslovanja poslodavca, u dijelu koji se odnosi na zaštitu na radu. Ako imate VŠS ili VSS, poznajete rad na računalu i krasi vas prijašnje iskustvo na istim i / ili sličnim poslovima, ovo je prilika za vas – aplicirajte. Mjesto rada je Knin.

Falkensteiner Hotel & Residences ima 2 raspisane pozicije u Zadru. Traže se agent u rezervacijskom centru (m/ž) i poslovna tajnica (m/ž). Provjerite koje uvjete zahtijeva ovaj poslodavac i prijavite se na vrijeme.

Inservio d.o.o., kompanija je koja se bavi pružanjem usluga čišćenja te je vodeći pružatelj usluga upravljanja objektom, a uz to visoko je specijalizirana za čišćenje i održavanje velikih trgovačkih objekata, kao što su trgovački centri, poslovne zgrade i gradilišta. U njihovom timu vjeruju da je veliki dio njihovog uspjeha rezultat procesa odabira i obuke kadrova. Zato traže pojačanje, kako bi nastavili u istom „ritmu“, te zapošljavaju čistača (m/ž) u Zadru i u drugim gradovima diljem Hrvatske. Uvjete natječaja možete provjeriti na linku i aplicirati na vrijeme.

Leder & Schuh d.o.o. ima raspisanu poziciju za prodavača (m/ž) u Zadru, u poslovnici obuće „Humanic“. Znanja i kvalifikacije koje su vam potrebne za ovaj posao uključuju komunikativnost, urednost i točnost. Ako se uklapate u opis, javite se putem brze prijave.

Mlinar u svoj tim pridružuje prodavača (m/ž) u Zadru. Potrebno vam je šestomjesečno iskustvo rada u maloprodaji, kao i visoka razina ljubaznosti i komunikativnosti te srednja stručna sprema. Ako želite raditi u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, ne oklijevajte s prijavom.  

Grawe traži predstavnike prodaje (m/ž) u Zadru s okolicom. Cilj je doći do velikog broja klijenata, stvoriti odličnu bazu i snaći se u prodaji polica osigranja. Ukoliko imate 'žicu' za ovaj posao, što uključuje razboritost i visoku razinu komunikativnosti, prijavite se.  

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, ima raspisane pozicije u Šibeniku, Zadru i Solinu. Traže se viljuškarist (m/ž), prodavač (m/ž),  pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve pozicije koje imate na raspolaganju i aplicirajte za željeno radno mjesto.

Le Meridien zapošljava Training Managera (m/ž) u Splitu. Ako imate više od dvije godine iskustva u obuci i razvoju, krasi vas iskustvo u osmišljavanju i izvođenju uspješnih programa obuke, imate izvrsne vještine teambuildinga, organizacije i vođenja, kliknite za više detalja na link i prijavite se na ovaj natječaj. Ne sumnjamo da je ovo idealna pozicija za vas!

Brodosplit ima otvoreno radno mjesto za arhitekta na projektu (m/ž) u Splitu. Na ovoj poziciji, osim što ćete postati član pobjedničkog tima, radit ćete i na interijerima na Novogradnji Polar Expedition Cruise Vessel, unutar projektnog tima. Ako imate završen Fakultet arhitekture, krasi vas odlično znanje engleskog jezika, poznajete rad u CAD-u, aplicirajte na vrijeme. 

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.  

Vaš posao.hr.

djelomob1.jpg