Rujan 09, 2019 3089

Plesna udruga Bollywood Vodice poziva sve zainteresirane cure i curice koje vole ples, glazbu, zabavu i putovanja da se pridruže njihovome timu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Plesna udruga Bollywood Vodice poziva sve zainteresirane cure i curice koje vole ples, glazbu, zabavu i putovanja da se pridruže njihovome timu koji već 6 godina uspješno sudjeluje na mnogobrojnim plesnim manifestacijama, državnim, europskim, međunarodnim i svjetskim natjecanjima i iza sebe ima i više nego zapažene rezultate.

Vrijeme je za ples... pleši, putuj, zabavljaj se, osvajaj medalje, skupljaj uspomene, zavrti štapom, zašuškaj pom-ponom, zamahni zastavom, postani dio našeg tima, dio mažoret i pom-pon svijeta!!!

Upisi se vrše na treninzima utorkom i četvrtkom od 18.00-20.00 i subotom od 09.00-13.00h u holu Osnovne škole Vodice te putem kontakt broja 091-189-6555 i e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svi su dobrodošli, bez obzira na dob i plesno iskustvo!!!

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju na gore navedinim kontaktima, a pratiti nas možete i putem Facebook stranice Plesna udruga "Bollywood" Vodice.

S nestrpljenjem iščekujemo sve svoje stare i nove članice! Dođi i ti, radujemo se tvom dolasku!

djelomob1.jpg