Rujan 10, 2019 3080

Počeli upisi u Vodiške mažoretinje

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Udruga VODIŠKE MAŽORETKINJE poziva sve zainteresirane cure, curice i dječake koji vole ples, glazbu, druženje, nova prijateljstva, zabavu, putovanja, natjecanja ili samo rekreativne nastupe, da nam se pridruže u treniranju i postanu dio našeg veselog tima!!

Udruga djeluje već 19 godina i sudjeluje na raznim kulturni i sportskim manifestacijama u svome gradu i diljem Hrvatske, uspješno surađuje sa svim sportskim i kulturnim udrugama Grada i županije, uspješno organizira razne manifestacije i natjecanja, a uspješna je i na mnogobrojnim regionalnim, državnim, europskim i međunarodnim natjecanjima.  

Na treninzima se koriste razni rekviziti: mažoret štap, pomponi, batonflag i zastave te gimnastičke trake, koluti i lopte. Osobita pažnja posvećuje se razgibavanju tijela, koordinaciji pokreta, korekciji ravnih stopala, krive kralježnice te timskom radu i druženju djece.

Udruga VODIŠKE MAŽORETKINJE članica je Hrvatskog saveza mažoret timova (HUMT), European Majorette Teams Association (EMTA) i International federation majorettes sport (IFMS), te pridruženi član Hrvatskog mažoret saveza (HRSAM).

Također, dio naših cura su i članice Twirling kluba „Vodice“, koji djeluje preko 10 godina i koji je uspješan na raznim kupovima, regionalnim i državnim prvenstvima, a Klub je član Hrvatskog twirling saveza (HTS). 

Upisati se može na treninzima svakog ponedjeljak, srijede i petka u holu OŠ Vodice, u terminu 18.00-20.30, kao i putem kontakt broja 098/714425, facebook stranice Vodiške mažoretkinje i e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve što je potrebno za trening je želja, osmjeh i ti! Radujemo se vašem dolasku i s nestrpljenjem iščekujemo sve svoje stare i nove članice!!!

djelomob1.jpg