Listopad 30, 2019 6291 Ilustracija / Pexels

TRAŽITE POSAO? Imamo pregled ponude poslova u Vodicama i okolici koji bi vas mogao zanimati

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Interigre d.o.o. traži hostesu/ operatora u automat klubu (m/ž) u Šibeniku. Od novog zaposlenika se očekuju mjenjački i blagajnički poslovi, komunikacija s posjetiteljima, rad s aparatima na sreću, ugostiteljski poslovi i održavanje čistoće prostora. Nude posebne pogodnosti: stimulativna i redovita primanja, napojnice, dva slobodna dana u tjednu. Prijavite se do 21.11.

DIV Grupa d.o.o. ima raspisane natječaje za slijedeće pozicije u Kninu: radnik na pripremi materijala (m/ž), električar (m/ž), referent nabave (m/ž), radnik u alatnici/ brusač (m/ž), pomoćni radnik na površinskoj zaštiti (m/ž), radnik u vijčari (m/ž), zavarivač (m/ž), bravar (m/ž), automehaničar (m/ž). U DIV Grupi  nude nova znanja, mogućnost napretka, ugodnu radnu atmosferu i stimulativna primanja. Od kandidata se očekuje da imaju minimalno završenu srednju školu i relevantno iskustvo. Detalje i prijave potražite na linku.

Leć d.o.o. zapošljava na poziciji knjigovođa (m/ž) salda – konta u Vodicama. Rok prijave je 7.11. Potrebna je minimalna srednja stručna sprema, jednogodišnje iskustvo i pozvananje rada na računalu. Saznajte kako se prijaviti putem linka.

Grad Knin traži tri radnika (m/ž) na održavanju. Posao se sastoji od uređenja i čišćenja grada, revitalizacije javnih površina, zaštite životnog okoliša i drugo. Doznajte detalje posla i prijavite se najkasnije do 5.11. Detalje o prijavi potražite ovdje.

Studio Habitat u Vodicama traži pomoćnog stolara (m/ž) – montera (m/ž) namještaja. Poželjno je radno iskustvo. Posao uključuje terentski rad montaže namještaja. Rok prijave je 27.11. O detaljima prijave pogledajte na linku.

Građa d.d. u Šibeniku u potrazi je za viljuškaristom (m/ž) i prodavačem (m/ž). Potrebno je više iskusnih radnika, koji su fleksibilni i spremni za rad u timu. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se na linku.Fafarinka traži konobara (m/ž) u Šibeniku. Prijaviti se možete najkasnije do 8.11. Radno iskustvo nije važno. O detaljima prijave saznajte ovdje.

Hangar ugostiteljstvo traži pomoćnog keramičara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i kuhara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo i srednja stručna sprema. Prijaviti se možete do 15.11., a detalje prijave pogledajte na slijedećem linku.

Osnovna škola Čista Velika traži učitelja (m/ž) matematike i učitelja (m/ž) glazbene kulture. Mjesto rada je Čista Velika. Prijaviti se možete najkasnije do 5.11. Traži se visoka stručna sprema. Provjerite detalje oglasa i kako se prijaviti.

Tommy traži mesara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 7.11. Posao uključuje pripremanje, kontroliranje, sortiranje i prodaju mesa. Radno iskustvo nije važno. Požurite saznati detalje o prijavi na linku.

 

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

djelomob1.jpg