Studeni 28, 2019 7455 Ilustracija / Pexels

Tražite posao u Vodicama i okolici? Donosimo najbolje ponude na koje se možete javiti

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Mayoko d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž) u Vodicama. Prethodno radno iskustvo nije potrebno. Opis posla između ostalog uključuje praćenje ispravnosti prijema robe i izlaza robe te izrada popratne dokumentacije poznavanje robe, pozicioniranje robe i raspored kategorija u prodajnom mjestu, i skladištu naručivanje robe, planiranje i upravljanje zalihama. Detalje natječaja potražite na linku. Rok za slanje prijava je 27.12.

Dječji vrtić Tamaris zapošljava psihologa za provedbu projekta "Veliko srce" (m/ž). Potrebno je radno iskustvo od godine dana, a radno vrijeme je 20 sati tjedno. Ostale uvjete natječaja provjerite ovdje. Rok za slanje prijava je 11.12. Sretno!

Agrad Projekt d.o.o. zapošljava 10 novih djelatnika na poziciji krovopokrivač (m/ž). Mjesto rada je Skradin. Potrebno je radno iskustvo od 3 mjeseca, a posao se obavlja terenski na puno radno vrijeme. Rok prijave je 8.12., a detalje natječaja potražite putem linka.

Zbog povećanja obima poslovanja poduzeće Utiliter d.o.o. traži tri djelatnika za obavljanje poslova promotora / unapređivača prodaje (m/ž) na području Zadra, Šibenika i Splita. Poslodavac nudi brojne pgodonosti. Između ostalog stimulativna primanja i do 150.000 kn prve godine rada. Rok za slanje prijava je 10.12. Prijaviti se možete putem linka.

Mlinar je u potrazi za čistačem u proizvodnom pogonu (m/ž) u Šibeniku. Posao se odvija u dvije smjene. Poželjna je godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima. Nudi se potencijalno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnica, uskrsnica, dar za dijete, jubilarne nagrade, radna odjeća i obuća te naknada za prijevoz. Aplicirajte najkasnije do 11.12.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava na poziciji elektroničar (m/ž) u Drnišu. Očekuje se posjedovanje organizacijskih i analitičkih vještina, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema tehničkog smjera, poželjno elektrotehnika, radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima, položen stručni ispit za protueksplozivnu zaštitu i poznavanje rada na računalu. Doznajte opis posla i aplicirajte.ManpowerGroup Hrvatska za svog klijenta, vodeću telekomunikacijsku kompaniju traži više izvršitelja na poziciji agent u terenskoj prodaji (m/ž) za rad u Šibeniku. Od kandidata se očekuje minimalno SSS i izražene komunikacijske vještine. Natječaj je otvoren do 3.12., a prijaviti se možete putem linka. Sretno!

Jadrolinija Rijeka  zapošljava više radnike ugostiteljsko-hotelijerske struke za rad na brodovima. U pitanju su sljedeće pozicije: konobar (m/ž), servirka (m/ž), mladić kuhinje (m/ž), sobarica (m/ž), mladić sobe (m/ž) i kuhar (m/ž). Kandidati svoje prijave mogu dostaviti najkasnije do 17.12. putem linka za prijavu.

Stomatološka ordinacija Anita Antica dr. Stom, vl. Anita Antica zapošljava dentalnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Tribunj, a rok za slanje prijava je 8.12. Detalje natječaja potražite ovdje.

Atlantic Grupa d.d. je u potrazi za farmaceutom (m/ž) za rad u Vodicama. Očekivana razina obrazovanja je VSS/Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Rok za zaprimanje prijava je 3.12. Detalje natječaja provjerite na linku. Sretno!

Za dodatne poslove iz dalmatinskih županija kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr

 

djelomob1.jpg